Tykkäysten ja tallennettujen soittolistojen piilottaminen tai näyttäminen

Voit näyttää tapahtumasyötteessäsi toimintasi, kuten videoista tykkäämiset ja kanavien tilaukset. Voit myös pitää nämä asiat yksityisinä.

5.12. jälkeen julkinen tykättyjen videoiden soittolistasi muuttuu yksityiseksi, eli vain sinä näet sen. Voit edelleen tykätä videoista ja videoissa näkyy tykkäysten määrä.

Jos haluat kanavasi ulkoasusta yksilöllisen:

1. Kirjaudu sisään kanavallesi YouTubessa.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi ja sitten Asetukset .
  3. Valitse vasemmasta reunasta Yksityisyys.
  4. Merkitse näytettävien tapahtumien ruudut valituiksi ja jätä muut valitsematta.
  5. Klikkaa Tallenna.

Jos et valitse kanavallesi yksilöllistä ulkoasua:

1. Siirry kanavallesi.
  2. Valitse kanavan kuvan alta Asetukset tai .
  3. Vaihda Yksityisyys-kohdasta haluamasi tapahtumat päälle tai pois.