Skjul eller vis likes og gemte playlister

Du kan vise aktiviteter, f.eks. hvis du giver en video et like eller abonnerer på en kanal, i dit aktivitetsfeed. Du kan også vælge at holde disse aktiviteter private.

Efter den 5. december bliver din offentlige playliste "Videoer, du kan lide" gjort privat, så det kun er dig, der kan se denne playliste. Du kan stadig give videoer et like, og antallet af likes vil stadig være synligt på videoerne.

Hvis du tilpasser din kanals layout:

1. Log ind på din kanal på YouTube.
  2. Øverst til højre vælger du dit profilbillede og så Indstillinger .
  3. Vælg Privatliv til venstre.
  4. Skift indstillingerne ud for de enkelte aktiviteter.

Hvis du ikke tilpasser din kanals layout:

1. Gå til din kanal.
  2. Klik på Indstillinger eller  under din kanalgrafik.
  3. Slå de enkelte aktiviteter til eller fra under "Privatliv".