Amagar o mostrar els m'agrades i les llistes de reproducció desades

Pots mostrar activitats, com ara indicar que t'agrada un vídeo o subscriure't a un canal, al teu feed d'activitat. També pots optar per mantenir aquestes activitats privades.

A partir del 5 de desembre, la llista de reproducció pública "Vídeos que m'agraden" passarà a ser privada i, per tant, només tu podràs veure-la. Podràs continuar fent clic a M'agrada als vídeos, i els vídeos continuaran mostrant el nombre de m'agrades.
Aquesta funció està disponible en telèfons iPhone i dispositius iPad.
  1. A l'aplicació mòbil, toca la teva foto de perfil .
  2. Toca El teu canal.
  3. A sota de la foto de perfil, toca EDITA EL CANAL.
  4. A "Privadesa", activa o desactiva les activitats individuals.