Amagar o mostrar els m'agrades i les llistes de reproducció desades

Pots mostrar activitats, com ara indicar que t'agrada un vídeo o subscriure't a un canal, al teu feed d'activitat. També pots optar per mantenir aquestes activitats privades.

A partir del 5 de desembre, la llista de reproducció pública "Vídeos que m'agraden" passarà a ser privada i, per tant, només tu podràs veure-la. Podràs continuar fent clic a M'agrada als vídeos, i els vídeos continuaran mostrant el nombre de m'agrades.

Si personalitzes el disseny del teu canal, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al teu canal de YouTube.
  2. A la part superior dreta, selecciona la teva foto de perfil i després Configuració .
  3. A l'esquerra, selecciona Privadesa.
  4. Commuta les opcions al costat de cada activitat.

Si no personalitzes el disseny del teu canal, segueix aquests passos:

1. Ves al teu canal.
  2. A la capçalera del canal, fes clic a Configuració o a la icona .
  3. A "Privadesa", activa o desactiva les activitats individuals.