Videoiden automaattinen toisto

Videoiden automaattinen toisto tekee helpommaksi päättää mitä katsoa seuraavaksi. Katsomasi YouTube-videon jälkeen toistetaan automaattisesti katseluhistoriasi perusteella valittu video.

Automaattinen toisto pysähtyy mobiiliverkkoyhteydellä, jos sovellusta ei ole käytetty 30 minuuttiin. Wi-Fi-yhteydellä automaattinen toisto pysähtyy neljän tunnin jälkeen. Näin automaattitoistot eivät unohdu päälle pitkiksi ajoiksi.

Automaattinen toisto TV:ssä

Automaattinen toisto TV:n YouTube-sovelluksella

1. Avaa TV:n YouTube-sovellus.
  2. Siirry kohtaan Asetukset.
  3. Siirry kohtaan Automaattinen toisto.
  4. Ota automaattinen toisto käyttöön tai poista se käytöstä rastittamalla ruutu.

Automaattinen toisto TV-suoratoiston aikana

Jos olet yhdistänyt televisiosi puhelimeen tai tablettiin, voit ohjata automaattista toistoa mobiililaitteella.

1. Yhdistä mobiililaite TV-laitteeseen ja valitse toistettava video.
  2. Voit laajentaa toistojonon ja katsoa automaattisen toiston asetuksia napauttamalla ohjauspalkkia näytön alareunassa.
  3. Poista automaattinen toisto käytöstä valitsimella.

Automaattinen toisto mobiililaitteissa

Automaattinen toisto on oletuksena käytössä. Jokaisen videon lopussa näytetään laskuri, josta käy ilmi seuraavaksi esitettävä video. Laskuri pysähtyy automaattisesti, jos vierität sivua alas videosoittimen ohi tai alat kirjoittaa jotakin esimerkiksi kommentti- tai hakukenttään. Seuraavan videon automaattisen toiston voi estää myös klikkaamalla laskurin Peruuta-painiketta.

Tilaa TeamYouTube-kanava, niin näet uusimmat uutiset, vinkit ja ohjeet.

Automaattisen toiston poistaminen käytöstä

Nämä ohjeet koskevat myös YouTube-sovellusta ja ‑mobiilisivustoa.

1. Siirry videosivun Seuraavaksi-kohtaan.
  2. Poista automaattinen toisto käytöstä Seuraavaksi-osion yläpuolella olevalla valitsimella.

Huom. Automaattinen toisto pysyy poissa käytöstä, kunnes se otetaan uudelleen käyttöön.