Videoiden automaattinen toisto

Videoiden automaattinen toisto auttaa päättämään, mitä katsoisit seuraavaksi. Kun automaattinen toisto on päällä, videon jälkeen näkyy automaattisesti uusi, siihen liittyvä video.

Huomioitavaa:

• 13–17-vuotiailla käyttäjillä automaattinen toisto on oletuksena pois päältä. Yli 18-vuotiailla automaattinen toisto on oletuksena päällä. Kuka tahansa voi muuttaa automaattisen toiston asetuksia tilillään.
  • Eri laitteilla voi käyttää eri asetuksia. Automaattinen toisto voi esimerkiksi olla päällä mobiililaitteen YouTube-sovelluksessa mutta pois päältä tietokoneella.
  • Jos käytät mobiiliverkkoa, automaattinen toisto keskeytyy, jos sovellusta ei käytetä 30 minuuttiin. Wi-Fi-yhteydellä automaattinen toisto keskeytyy neljän tunnin jälkeen.

Automaattinen toisto mobiililaitteella

Jokaisen videon lopussa videosoittimessa näkyy, mikä video esitetään seuraavaksi. Jos vierität sivua alas videosoittimen ohi tai kirjoitat jotakin esimerkiksi kommentti- tai hakukenttään, videon automaattinen toisto keskeytyy.

Automaattisen toiston laittaminen päälle tai pois

1. Siirry minkä tahansa videon katselusivulle.
  2. Napauta videosoittimen yläpuolelta automaattisen toiston valitsin asentoon Päällä  tai Pois päältä .
Vinkki: Jos automaattinen toisto on päällä mutta haluat estää seuraavan videon alkamisen, napauta videon lopussa Peruuta.

Automaattinen toisto tietokoneella

Jokaisen videon lopussa videosoittimessa näkyy, mikä video esitetään seuraavaksi. Jos vierität sivua alas videosoittimen ohi tai kirjoitat jotakin esimerkiksi kommentti- tai hakukenttään, videon automaattinen toisto keskeytyy.

Automaattisen toiston laittaminen päälle tai pois

1. Siirry minkä tahansa videon katselusivulle.
  2. Klikkaa videosoittimen alapuolelta automaattisen toiston valitsin asentoon Päällä  tai Pois päältä .
Vinkki: Jos automaattinen toisto on päällä mutta haluat estää seuraavan videon alkamisen, napauta videon lopussa Peruuta.

Automaattinen toisto TV:ssä

Automaattinen toisto TV:n YouTube-sovelluksessa

Näin muutat automaattisen toiston asetuksia TV:n YouTube-sovelluksessa:

1. Avaa TV:n YouTube-sovellus.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Siirry kohtaan Automaattinen toisto.
  4. Valitse automaattisen toiston asetuksista Päällä tai Pois päältä.

Automaattinen toisto TV:ssä suoratoiston aikana

Jos olet yhdistänyt televisiosi puhelimeen tai tablettiin, voit ohjata automaattista toistoa mobiililaitteella.

1. Yhdistä mobiililaite TV:hen ja valitse video katsottavaksi.
  2. Voit avata jonon ja tarkistaa automaattisen toiston asetukset napauttamalla näytön alareunasta säätöpalkkia.
  3. Ota automaattinen toisto pois päältä valitsimella.

Automaattinen toisto Smart Display ‑laitteiden Google Assistantilla

Automaattisen toiston laittaminen päälle tai pois

Näin laitat YouTuben automaattisen toiston päälle tai pois Smart Display ‑laitteella:

1. Avaa mobiililaitteen Koti-sovellus.
  2. Napauta muokattavaa Smart Display ‑laitetta.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Napauta Ilmoitukset ja digitaalinen hyvinvointi.
  5. Napauta YouTube-asetukset.
  6. Smart Display ‑laitteilla automaattisen toiston asetuksia voi hallita kahdella tavalla:
    • Jos olet äänitunnistettu käyttäjä, voit laittaa automaattisen toiston päälle tai pois päältä omalla tililläsi.
    • Automaattisen toiston voi myös laittaa päälle tai pois päältä samalla kertaa kaikkien muiden käyttäjien tileillä.