Afspil videoer automatisk med autoplay

Autoplay-funktionen på YouTube gør det nemmere at bestemme, hvad du skal se efterfølgende. Når du har set en YouTube-video, afspiller vi automatisk en anden relateret video baseret på din afspilningshistorik.

Autoplay starter ikke, hvis du har forbindelse til et mobilnetværk og har været inaktiv i 30 minutter. På Wi-Fi stopper autoplay automatisk efter fire timer. Dette forhindrer lange autoplay-sessioner, som du måske glemmer.

Autoplay på dit tv

Autoplay med YouTube-appen på tv

1. Åbn YouTube-appen på dit tv.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Rul ned til Autoplay.
  4. Klik på feltet Autoplay for at slå autoplay til eller fra.

Autoplay, mens du caster til dit tv

Hvis du har opret forbindelse til dit tv med din mobilenhed, kan du bruge din enhed til at kontrollere autoplay.

1. Opret forbindelse til dit tv med din mobilenhed, og vælg en video, der skal afspilles.
  2. Tryk på kontrolbjælken nederst på skærmen for at udvide din kø og se dine indstillinger for Autoplay.
  3. Brug kontakten for at slå Autoplay fra.

Sådan fungerer autoplay på mobil

Autoplay er som standard slået til. I slutningen af hver video vil du se en nedtælling, der fortæller dig, hvilken video der vil blive afspillet efterfølgende. Nedtællingen sættes automatisk på pause, hvis du ruller ned forbi videoafspilleren eller begynder at skrive noget, som f.eks. en kommentar eller en søgning. Du kan også klikke på Annuller på skærmbilledet med nedtællingen for at forhindre, at den næste video afspilles automatisk.

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.

Slå autoplay fra

Brug den samme vejledning til YouTube-appen og -mobilwebsitet.

1. Gå til sektionen Næste på videosiden.
  2. Brug kontakten øverst i sektionen Næste til at slå autoplay fra.

Bemærk! Autoplay-funktionen forbliver slået fra, indtil du slår den til igen.