Afspil videoer automatisk

Autoplay-funktionen på YouTube gør det nemmere at bestemme, hvad du skal se efterfølgende. Når du har set en YouTube-video, afspiller vi automatisk en anden relateret video baseret på din afspilningshistorik.

Vær opmærksom på, at følgende gælder for at forhindre lange Autoplay-sessioner:

• Hvis du har forbindelse til et mobilnetværk og har været inaktiv i 30 minutter, starter Autoplay ikke.
  • På Wi-Fi stopper Autoplay automatisk efter fire timer.

Autoplay på din mobilenhed

Autoplay er som standard slået til for:
  • Webbrowsere til mobilen.
  • YouTube-appen på Android-mobilenheder.
  • YouTube-appen på iPhones og iPads.

I slutningen af en video vil videoafspilleren vise, hvad der bliver afspillet efterfølgende. Hvis du ruller forbi videoafspilleren eller begynder at skrive noget, f.eks. en kommentar eller en søgning, vil den næste video ikke blive afspillet automatisk.

Tip! Du kan trykke på Annuller i videoafspilleren i slutningen af en video for at forhindre, at den næste video afspilles automatisk.

Slå Autoplay fra

Hvis du vil slå Autoplay fra:

1. Gå til afspilningssiden for en video.
  2. Øverst på videoafspilleren skal du trykke på kontakten Autoplay for at slå den fra

Bemærk! Autoplay-funktionen forbliver slået fra, indtil du slår den til igen. Du kan aktivere Autoplay igen ved at slå den samme kontakt til .

Autoplay på din computer

Hvis du er på YouTube på din computer, er Autoplay slået til som standard.
I slutningen af en video vil videoafspilleren vise, hvad der bliver afspillet efterfølgende. Hvis du ruller forbi videoafspilleren eller begynder at skrive noget, f.eks. en kommentar eller en søgning, vil den næste video ikke blive afspillet automatisk.
Tip! Du kan klikke på Annuller i videoafspilleren i slutningen af en video for at forhindre, at den næste video afspilles automatisk.

Slå Autoplay fra

Hvis du vil slå Autoplay fra:

1. Gå til afspilningssiden for en video.
  2. Nederst i videoafspilleren skal du klikke på Autoplay-kontakten for at slå den fra .

Bemærk! Autoplay-funktionen forbliver slået fra, indtil du slår den til igen. Du kan aktivere Autoplay igen ved at slå den samme kontakt til .

Autoplay på dit tv

Autoplay i YouTube-appen på dit tv

Sådan ændrer du dine indstillingerne for Autoplay i YouTube-appen på dit tv:

1. Åbn YouTube-appen på dit tv.
  2. Gå til Indstillinger .
  3. Rul ned til Autoplay.
  4. Klik på feltet Autoplay for at slå funktionen til eller fra.

Brug Autoplay, mens du caster til dit tv

Hvis du har oprettet forbindelse til dit tv med din telefon eller tablet, kan du bruge din enhed til at betjene Autoplay.

1. Opret forbindelse til dit tv med din mobilenhed, og vælg en video, der skal afspilles.
  2. Tryk på kontrolbjælken nederst på skærmen for at udvide din kø og se dine indstillinger for Autoplay.
  3. Brug kontakten for at slå Autoplay fra.