Reproduir vídeos automàticament

La funció de reproducció automàtica de YouTube et permet decidir més fàcilment què veuràs a continuació. Després de mirar un vídeo a YouTube, automàticament en reproduirem un altre de relacionat segons el teu historial de reproduccions.

Per evitar que es continuïn reproduint vídeos sense parar, tingues en compte el següent:

• Si el dispositiu està connectat a una xarxa mòbil i ha estat inactiu durant 30 minuts, la reproducció automàtica no s'iniciarà.
  • Si estàs connectat a una xarxa Wi‑Fi, la reproducció automàtica s'aturarà automàticament al cap de 4 hores.

Reproducció automàtica en un dispositiu mòbil

La reproducció automàtica està activada de manera predeterminada en les plataformes següents:
  • Navegadors web per a mòbils
  • Aplicació YouTube en dispositius mòbils Android
  • Aplicació YouTube en iPhones i iPads

Al final d'un vídeo, el reproductor de vídeo mostrarà què es reproduirà a continuació. Si et desplaces més avall del reproductor de vídeo o escrius alguna cosa, com ara un comentari o una cerca, el vídeo següent no es reproduirà automàticament.

Consell: al final d'un vídeo, pots tocar Cancel·la al reproductor per evitar que el pròxim vídeo es reprodueixi automàticament.

Desactivar la reproducció automàtica

Si vols desactivar la reproducció automàtica, fes el següent:

1. Ves a la pàgina de visualització de qualsevol vídeo.
  2. A la part superior del reproductor de vídeo, toca el commutador de la reproducció automàtica per definir-lo com a desactivat

Nota: la reproducció automàtica continuarà desactivada fins que tornis a activar-la. Per tornar-la a activar, toca el mateix commutador per definir-lo com a activat .

Reproducció automàtica en un ordinador

La reproducció automàtica està activada de manera predeterminada si fas servir YouTube a l'ordinador.
Al final d'un vídeo, el reproductor de vídeo mostrarà què es reproduirà a continuació. Si et desplaces més avall del reproductor de vídeo o escrius alguna cosa, com ara un comentari o una cerca, el vídeo següent no es reproduirà automàticament.
Consell: al final d'un vídeo, pots fer clic a Cancel·la al reproductor per evitar que el pròxim vídeo es reprodueixi automàticament.

Desactivar la reproducció automàtica

Si vols desactivar la reproducció automàtica, fes el següent:

1. Ves a la pàgina de visualització de qualsevol vídeo.
  2. A la part inferior del reproductor de vídeo, fes clic al commutador de la reproducció automàtica per definir-lo com a desactivat .

Nota: la reproducció automàtica continuarà desactivada fins que tornis a activar-la. Per tornar-la a activar, fes clic al mateix commutador i defineix-lo com a activat .

Reproducció automàtica en un televisor

Reproducció automàtica a l'aplicació YouTube en un televisor

Per canviar la configuració de la reproducció automàtica a l'aplicació YouTube al televisor, fes el següent:

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor.
  2. Ves a Configuració .
  3. Desplaça't fins a Reproducció automàtica.
  4. Fes clic a la casella Reproducció automàtica per activar-la o desactivar-la.

Reproducció automàtica mentre emets contingut en un televisor

Si has connectat el televisor al telèfon o a la tauleta, pots fer servir el dispositiu per controlar la reproducció automàtica.

1. Connecta el dispositiu mòbil al televisor i tria un vídeo perquè es reprodueixi.
  2. Toca la barra de control de la part inferior de la pantalla per desplegar la cua i veure les opcions de configuració de la reproducció automàtica.
  3. Utilitza el commutador per desactivar la reproducció automàtica.