Reproduir vídeos automàticament

La funció de reproducció automàtica de YouTube et permet decidir més fàcilment què veuràs a continuació. Si la reproducció automàtica està activada, quan un vídeo finalitzi se'n reproduirà un altre de relacionat automàticament.

How to Autoplay Videos on YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Informació important:

• Per als usuaris de YouTube d'entre 13 i 17 anys, la reproducció automàtica està desactivada de manera predeterminada. Si tens 18 anys o més, la reproducció automàtica està activada de manera predeterminada.
  • Si utilitzes un compte supervisat i el teu pare o mare ha desactivat la reproducció automàtica per al teu perfil, és possible que no tinguis l'opció d'activar-la o desactivar-la. Obtén més informació sobre els controls parentals dels comptes supervisats.
  • Pots tenir una configuració de la reproducció automàtica diferent per a cada dispositiu. Per exemple, pots definir la reproducció automàtica com a Activada a l'aplicació YouTube del dispositiu mòbil, però definir-la com a Desactivada quan miris YouTube a l'ordinador.
  • Si el dispositiu està connectat a una xarxa mòbil i ha estat inactiu durant 30 minuts, la reproducció automàtica s'aturarà automàticament. Si està connectat a una xarxa Wi‑Fi, la reproducció automàtica s'aturarà automàticament al cap de 4 hores.

Reproducció automàtica en un dispositiu mòbil o una tauleta

Al final d'un vídeo, el reproductor de vídeo mostrarà què es reproduirà a continuació. Si et desplaces més avall del reproductor de vídeo o escrius alguna cosa, com ara un comentari o una cerca, el vídeo següent no es reproduirà automàticament.

Activar o desactivar la reproducció automàtica en un vídeo

1. Ves a la pàgina de visualització de qualsevol vídeo.
  2. A la part superior del reproductor de vídeo, toca l'interruptor de reproducció automàtica per definir-la com a Activada o Desactivada .

Activar o desactivar la reproducció automàtica a la configuració

1. Toca la teva foto de perfil.
  2. Toca Configuració .
  3. Toca Reproducció automàtica.
  4. Activa o desactiva la reproducció automàtica.
Consell: si la reproducció automàtica està activada però no vols que es reprodueixi el vídeo següent, toca Cancel·la quan acabi el contingut que estàs mirant.

Reproducció automàtica en un ordinador

Al final d'un vídeo, el reproductor de vídeo mostrarà què es reproduirà a continuació. Si et desplaces més avall del reproductor de vídeo o escrius alguna cosa, com ara un comentari o una cerca, el vídeo següent no es reproduirà automàticament.

Activar o desactivar la reproducció automàtica

1. Ves a la pàgina de visualització de qualsevol vídeo.
  2. A la part inferior del reproductor de vídeo, fes clic a l'interruptor de reproducció automàtica per definir-la com a Activada o Desactivada .
Consell: si la reproducció automàtica està activada però no vols que es reprodueixi el vídeo següent, toca Cancel·la quan acabi el contingut que estàs mirant.

Reproduir automàticament en un televisor intel·ligent o una videoconsola

Reproducció automàtica a l'aplicació YouTube en un televisor

Per canviar la configuració de la reproducció automàtica a l'aplicació YouTube al televisor, fes el següent:

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor.
  2. Ves a Configuració .
  3. Desplaça't fins a Reproducció automàtica.
  4. Selecciona les opcions que vulguis per activar o desactivar la reproducció automàtica.

Reproducció automàtica mentre emets contingut en un televisor

Si has connectat el televisor al telèfon o a la tauleta, pots fer servir el dispositiu per controlar la reproducció automàtica.

1. Connecta el dispositiu mòbil al televisor i tria un vídeo perquè es reprodueixi.
  2. Per desplegar la cua i veure la configuració de la reproducció automàtica, toca la barra de control que hi ha a la part inferior de la pantalla.
  3. Utilitza l'interruptor per desactivar la reproducció automàtica.

L'interruptor de reproducció automàtica apareixerà a sota del vídeo seleccionat

Reproducció automàtica en pantalles intel·ligents amb l'Assistent de Google

Activar o desactivar la reproducció automàtica

Si utilitzes YouTube a la pantalla intel·ligent i vols activar o desactivar la reproducció automàtica:

1. Obre l'aplicació Home al dispositiu mòbil.
  2. Toca la pantalla intel·ligent que vols modificar.
  3. Toca Configuració.
  4. Toca Notificacions i benestar digital.
  5. Toca Configuració de YouTube.
  6. Hi ha dues maneres de controlar la configuració de la reproducció automàtica a la pantalla intel·ligent:
    • Si disposes de Voice Match, pots activar o desactivar la reproducció automàtica per a tu.
    • També pots activar o desactivar la reproducció automàtica si no tens Voice Match.