Den här webbläsaren saknar kvalitetsalternativ för YouTube-videor

YouTube-videor finns i olika format och kvalitet. Alla webbläsare har dock inte stöd för nyare videoformat eller kvalitetsalternativ. Den begränsningen innebär att sådana webbläsare kanske bara har ett eller två videoformat att välja mellan. Vi rekommenderar att du uppgraderar webbläsaren eller operativsystemet så att du får bästa möjliga tittarupplevelse.

I listan nedan finns några kombinationer av webbläsare och operativsystem som kan hantera YouTubes videoformat i hög kvalitet.

• Google Chrome (alla operativsystem)
  • MS Edge
  • Safari med Mac OS X 10.10 eller senare
  • Firefox med Windows 7 eller senare och med Mac OS X 10.10 eller senare

Obs! Alla kvalitetsalternativ kanske inte är tillgängliga för nyligen uppladdade videor.