Ontbrekende kwaliteitsopties voor YouTube-video's in deze browser

Er zijn veel verschillende indelingen en kwaliteitsopties beschikbaar voor YouTube-video's, maar sommige browsers ondersteunen nieuwere video-indelingen en kwaliteitsopties niet. Dit betekent dat je bij deze browsers misschien maar tussen 1 of 2 video-indelingen kunt kiezen. We raden je aan om je browser of besturingssysteem te updaten voor de beste kwaliteit.

Hieronder staan enkele combinaties van browsers en besturingssystemen die de YouTube-video-indelingen van hoge kwaliteit ondersteunen:

• Google Chrome (alle besturingssystemen)
  • MS Edge
  • Safari op Mac OS X 10.10 of hoger
  • Firefox op Windows 7 of hoger en Mac OS X 10.10 of hoger

Opmerking: Mogelijk zijn niet alle kwaliteitsopties beschikbaar voor recent geüploade video's.