Ontbrekende kwaliteitsopties voor YouTube-video's in deze browser

YouTube-video's zijn in veel indelingen en resoluties beschikbaar. Maar sommige browsers ondersteunen nieuwere video-indelingen en kwaliteitsopties niet. Dit betekent dat je bij deze browsers misschien maar tussen een of twee video-indelingen kunt kiezen. We raden je aan je browser of besturingssysteem te updaten voor de beste kwaliteit.

Hieronder staan enkele combinaties van browsers en besturingssystemen die de hoogwaardige video-indelingen van YouTube ondersteunen:

• Google Chrome (alle besturingssystemen)
  • MS Edge
  • Safari op Mac OS X 10.10 of hoger
  • Firefox op Windows 7 of hoger en Mac OS X 10.10 of hoger

Opmerking: Mogelijk zijn niet alle resoluties beschikbaar voor recent geüploade video's.