YouTube-videoista puuttuu laatuasetuksia tässä selaimessa

Saatavilla olevien YouTube-videoiden muodot ja tarkkuudet vaihtelevat. Kaikki selaimet eivät kuitenkaan tue uusimpia videomuotoja tai laatuasetuksia. Näissä selaimissa voi olla valittavissa vain yksi tai kaksi videomuotoa. Suosittelemme, että päivität selaimen tai käyttöjärjestelmän, jotta katselukokemus on paras mahdollinen.

Seuraavassa on muutamia selaimia ja käyttöjärjestelmiä, jotka tukevat YouTuben korkealaatuisia videomuotoja:

• Google Chrome (kaikki käyttöjärjestelmät)
  • MS Edge
  • Safari, Mac OS X 10.10 tai uudempi
  • Firefox, Windows 7 tai uudempi ja Mac OS X 10.10 tai uudempi.

Huom. Kaikki resoluutiot eivät ehkä ole käytettävissä äskettäin ladatuissa videoissa.