YouTube-videoer – Manglende kvalitetsvalgmuligheder i denne browser

YouTube-videoer er tilgængelige i mange formater og opløsninger. Nogle browsere understøtter dog ikke nyere videoformater eller kvalitetsvalgmuligheder. Det betyder, at disse browsere muligvis kun har ét eller to videoformater at vælge imellem. Vi anbefaler, at du opgraderer din browser eller dit operativsystem for at få den bedste seeroplevelse.

Nedenfor finder du nogle kombinationer af browser og operativsystem, der understøtter YouTubes videoformater i høj kvalitet:

• Google Chrome (alle operativsystemer)
  • MS Edge
  • Safari på Mac OS X 10.10 eller nyere
  • Firefox på Windows 7 eller nyere og på Mac OS X 10.10 eller nyere

Bemærk! Alle opløsninger er muligvis ikke tilgængelige for nyligt uploadede videoer.