El navegador no disposa de totes les opcions de qualitat per als vídeos de YouTube

Els vídeos de YouTube estan disponibles en molts formats i resolucions, però hi ha navegadors que no admeten les opcions de qualitat o els formats de vídeo més recents. Per aquest motiu, és possible que hi hagi navegadors que només permetin triar entre un o dos formats de vídeo. Et recomanem que actualitzis la versió del navegador o del sistema operatiu per gaudir d'una millor experiència de visualització.

A continuació, hi ha algunes combinacions de navegador i sistema operatiu que admeten els formats de vídeo d'alta qualitat de YouTube:

• Google Chrome (tots els sistemes operatius)
  • MS Edge
  • Safari amb Mac OS X 10.10 o versions posteriors
  • Firefox amb Windows 7 o versions posteriors i amb Mac OS X 10.10 o versions posteriors

Nota: és possible que no totes les resolucions estiguin disponibles per als vídeos que s'han penjat fa poc.