Aquest navegador no disposa de totes les opcions de qualitat per als vídeos de YouTube

Els vídeos de YouTube estan disponibles en diversos formats i opcions de qualitat, però hi ha alguns navegadors que no són compatibles amb les opcions de qualitat o els formats de vídeo més nous. Per aquest motiu, és possible que en aquests navegadors només es pugui triar entre un o dos formats de vídeo. Et recomanem que actualitzis el navegador o el sistema operatiu per gaudir de la millor experiència de visualització.

A continuació, hi ha algunes combinacions de navegador i sistema operatiu que admeten els formats de vídeo d'alta qualitat de YouTube:

• Google Chrome (tots els sistemes operatius)
  • MS Edge
  • Safari amb Mac OS X 10.10 o versions posteriors
  • Firefox amb Windows 7 o versions posteriors i amb Mac OS X 10.10 o versions posteriors

Nota: és possible que als vídeos que s'han penjat fa poc no hi hagi totes les opcions de qualitat disponibles.