Donér til en ideell organisasjon gjennom YouTube Veldedighet

Med YouTube Veldedighet-funksjonene kan både skapere og fans engasjere seg i veldedig arbeid på nye måter via YouTube. Via enkelte videoer og direktesendinger får du muligheten til å donere til en ideell organisasjon som skaperen støtter.

YouTube dekker alle transaksjonsgebyrene, så 100 % av pengene du donerer, går til den ideelle organisasjonen. Donasjoner til ideelle organisasjoner kan ikke refunderes. Les Vanlige spørsmål om YouTube Veldedighet for å få mer informasjon.

Slik donerer du

Donér-knappen

Noen skapere har Donér-knapper ved siden av videoene og direktesendingene sine. Følg trinnene nedenfor for å donere.

Gå til videoen med Donér-knappen, og gjør følgende:

1. Velg DONÉR.
  2. Velg hvor mye du vil donere og så FORTSETT.
  3. Velg betalingsmåten din.
  4. Klikk på DONÉR og så Ferdig.

Verken YouTube-skaperen eller den ideelle organisasjonen får se kontaktinformasjonen din.

Du mottar en kvittering på e-post når betalingen din er behandlet.

Donasjoner i direktechat

Funksjonen Super Chat for Good er erstattet med donasjoner i direktechat. Hvis en skaper samler inn penger i en direktesending og har slått på direktechat, ser du en Donér-knapp  i chatten.

Slik donerer du:

1. Velg Donér  i direktechatten. Mobilenheter må holdes i stående retning for at direktechatten skal synes.
  2. Velg et donasjonsbeløp, eller velg Annet beløp for å skrive inn en annen verdi.
  3. Velg Jeg vil at donasjonen min skal være offentlig for å vise brukernavnet ditt i direktechatten. Hvis ikke vises beløpet som en anonym donasjon.
  4. Velg DONÉR.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre donasjonen.
Merk: Hvis du ikke vil at brukernavnet ditt skal vises ved siden av donasjonen, fjerner du avmerkingen ved siden av Jeg vil at donasjonen min skal være offentlig.

Du mottar en kvittering på e-post når betalingen din er behandlet.

Donasjoner og skatt

Du finner informasjon om donasjoner og skatt i brukerstøtten for donasjoner.