Si opp, gjenoppta eller sett det betalte YouTube-abonnementet ditt på pause

Følg fremgangsmåten nedenfor for å si opp det betalte YouTube-abonnementet ditt eller sette det på pause. Hvis abonnementet ditt er satt på pause nå, har vi informasjon om hvordan du gjenopptar det.

Hvis du sier opp abonnementet ditt i løpet av en gratis prøveperiode, blir ikke prøveabonnementet ditt automatisk omgjort til et betalt abonnement ved slutten av prøveperioden, men du har fortsatt tilgang frem til prøveperioden utløper.

Slik sier du opp abonnementet ditt på YouTube Premium eller YouTube Music Premium

Avslutt et betalt abonnement

1. Trykk på profilbildet ditt > Betalte abonnementer.
  2. Trykk på abonnementet du ønsker å avslutte.
  3. Trykk på Fortsett for å avslutte abonnementet.
  4. Velg årsaken til at du ønsker å avslutte, og trykk deretter på Neste.
  5. Trykk på Ja, avslutt.

Har du problemer med å avslutte abonnementet?

Sjekk om noe av det som er nevnt nedenfor, gjelder deg.

1. Du faktureres av Apple. Hvis du opprettet abonnementet via YouTube-appen for iOS, kan du avslutte det betalte abonnementet i iTunes-kontoen din.
  2. Du faktureres av Google Play Musikk. Hvis du har tilgang til det betalte YouTube-abonnementet ditt gjennom et Google Play Musikk-abonnement, kan du avslutte via kontoinnstillingene dine for Google Play Musikk.
  3. Du har allerede avsluttet abonnementet. Du kan sjekke dette ved å se «Status»-feltet på youtube.com/paid_memberships.
Merk:
  • Når du blir en betalende YouTube-abonnent, blir du automatisk belastet abonnementsprisen ved starten av hver faktureringsperiode frem til du avslutter abonnementet.
  • Hvis du avslutter abonnementet, blir du ikke belastet igjen med mindre du starter abonnementet på nytt. Du beholder abonnementsfordelene du får med et betalt YouTube-abonnement, frem til slutten av faktureringsperioden.

Slik setter du det betalte abonnementet ditt på pause

SETT PÅ PAUSE NÅ

1. Trykk på profilbildet ditt > Betalte abonnementer.
  2. Trykk på abonnementet du ønsker å sette på pause.
  3. Trykk på Deaktiver.
  4. Trykk på Sett abonnementet på pause i stedet.
  5. Bruk glidebryteren til å angi hvor mange måneder abonnementet ditt skal stå på pause, og trykk deretter på Sett abonnementet på pause.

Kjekt å vite når du setter abonnementet ditt på pause:

• Du kan velge hvor lenge abonnementet ditt skal settes på pause – fra én til seks måneder.
  • Abonnementet ditt settes på pause når den inneværende faktureringssyklusen er utløpt.
  • Når abonnementet er satt på pause, mister du (og eventuelle familiemedlemmer som bruker abonnementet ditt) tilgangen til alle YouTube Premium- og YouTube Music Premium-fordeler.
  • Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt mens det er satt på pause.
  • Hvis du har et YouTube Premium-abonnement, beholdes eventuelle videoer og sanger du har lastet ned, men du får ikke tilgang til dem før du gjenopptar abonnementet.
  • Hvis du har et YouTube Music Premium-abonnement, beholdes eventuelle sanger du har lastet ned, men du får ikke tilgang til dem før du gjenopptar abonnementet ditt.
  • Når pausen utløper, belastes du automatisk den vanlige månedsprisen for en ny måned med tjenester, og den aktuelle datoen blir den nye faktureringsdatoen din.
  • Du kan når som helst avbryte pausen og gjenoppta abonnementet ditt før tiden – bare gå til YouTube i en nettleser, eller bruk YouTube-appen.

Slik gjenopptar du abonnementet ditt

GJENOPPTA NÅ

1. Trykk på profilbildet ditt > Betalte abonnementer.
  2. Trykk på abonnementet du ønsker å gjenoppta.
  3. Trykk på Gjenoppta.
  4. Trykk på Gjenoppta igjen