Avslutt, gjenoppta eller sett Premium-abonnementet ditt på pause

Følg fremgangsmåten nedenfor for å si opp eller sette YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-abonnementet ditt på pause. Hvis abonnementet ditt er satt på pause, kan du finne ut hvordan du gjenopptar det.

Hvis du sier opp abonnementet ditt i løpet av en gratis prøveperiode, blir ikke prøveabonnementet automatisk omgjort til et betalt abonnement ved slutten av prøveperioden. Du har fortsatt tilgang til det frem til prøveperioden utløper.

Slik sier du opp abonnementet ditt på YouTube Premium eller YouTube Music Premium

Avslutt et betalt abonnement

1. Trykk på profilbildet ditt etterfulgt avBetalte abonnementer.
  2. Trykk på abonnementet du ønsker å avslutte.
  3. Trykk på Fortsett for å avslutte abonnementet.
  4. Velg årsaken til at du ønsker å avslutte, og trykk deretter på Neste.
  5. Trykk på Ja, avslutt.

Har du problemer med å avslutte abonnementet?

Sjekk om noe av det som er nevnt nedenfor, gjelder for deg.

1. Du faktureres av Apple. Hvis du har opprettet abonnementet via YouTube-appen for iOS, kan du avslutte det betalte abonnementet i Apple-kontoen din.
  2. Du faktureres av Google Play Musikk. Hvis du har tilgang til det betalte YouTube-abonnementet ditt gjennom et Google Play Musikk-abonnement, kan du avslutte det via kontoinnstillingene dine for Google Play Musikk.
  3. Du har allerede avsluttet abonnementet. Du kan forsikre deg om at det er avsluttet, i «Status»-feltet på youtube.com/paid_memberships.
Merk:
  • Når du blir betalende YouTube-abonnent, belastes du automatisk ved starten av hver faktureringssyklus frem til du avslutter abonnementet.
  • Hvis du avslutter abonnementet, blir du ikke belastet igjen, med mindre du starter abonnementet på nytt. Du beholder abonnementsfordelene du får med et betalt YouTube-abonnement, frem til slutten av faktureringsperioden.

Slik setter du det betalte abonnementet ditt på pause

SETT PÅ PAUSE NÅ

1. Trykk på profilbildet ditt etterfulgt avBetalte abonnementer.
  2. Trykk på abonnementet du ønsker å sette på pause.
  3. Trykk på Deaktiver.
  4. Trykk på Sett abonnementet på pause i stedet.
  5. Bruk glidebryteren til å angi hvor mange måneder abonnementet ditt skal stå på pause, og trykk deretter på Sett abonnementet på pause.

Når du setter abonnementet ditt på pause:

• Du kan velge hvor lenge abonnementet ditt skal settes på pause – fra én til seks måneder.
  • Abonnementet ditt settes på pause når den inneværende faktureringssyklusen er utløpt.
  • Når abonnementet er satt på pause, mister du (og eventuelle familiemedlemmer som bruker abonnementet ditt) tilgangen til alle YouTube Premium- og YouTube Music Premium-fordeler.
  • Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt mens det er satt på pause.
  • Hvis du har et YouTube Premium-abonnement, holdes eventuelle videoer eller sanger du har lastet ned, tilbake. Du får ikke tilgang til dem før du gjenopptar abonnementet.
  • Hvis du har et YouTube Music Premium-abonnement, holdes eventuell musikk du har lastet ned, tilbake. Du får ikke tilgang til den før du gjenopptar abonnementet.
  • Når pausen er over, belastes du som vanlig for en ny måned med tjenester. Den aktuelle datoen blir den nye faktureringsdatoen din.
  • Du kan når som helst avbryte pausen og gjenoppta abonnementet ditt før tiden – bare gå til YouTube i en nettleser, eller bruk YouTube-appen.

Slik gjenopptar du abonnementet ditt

GJENOPPTA NÅ

1. Trykk på profilbildet ditt etterfulgt avBetalte abonnementer.
  2. Trykk på abonnementet du ønsker å gjenoppta.
  3. Trykk på Gjenoppta.
  4. Trykk på Gjenoppta igjen