Premium-jäsenyyden peruuttaminen

YouTube Premiumin ja YouTube Music Premiumin tilaajat voivat milloin tahansa peruuttaa tai keskeyttää maksullisen jäsenyytensä tai jatkaa sitä. Tilauksen voi myös vaihtaa vuositilaukseen tai perhepakettiin.

Klikkaa alla olevaa painiketta, kun haluat tarkastella maksullista jäsenyyttäsi tai tehdä siihen muutoksia. Voit peruuttaa YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin jäsenyyden seuraamalla oheisia ohjeita.

Jos olet tehnyt ostoksen iPhonella tai iPadilla tai rekisteröinyt YouTuben maksullisen jäsenyyden Applen kautta, hyvityspyynnöt on lähetettävä Applen tuelle. Tilaukseen sovelletaan Applen hyvityskäytäntöä.

Voit perua jäsenyyden kokeilujakson aikana. Jos perut jäsenyyden, se ei muutu maksulliseksi tilaukseksi kokeilujakson lopussa. Jäsenyys on kuitenkin edelleen käytössäsi kokeilujakson loppuun saakka.

Maksullisen jäsenyyden peruuttaminen

Jos olet rekisteröitynyt Google Play Laskutuksen kautta, katso täältä ohjeet jäsenyyden perumiseen.

1. Mene sivulle youtube.com/paid_memberships.
  2. Klikkaa Muokkaa jäsenyyttä.
  3. Klikkaa Poista käytöstä.
  4. Jos haluat perua tilauksen, valitse Jatka.
  5. Valitse peruutuksen syy ja klikkaa Seuraava.
  6. Klikkaa Kyllä, peruuta.

PERU NYT

Näin peruutat YouTube Premium- tai YouTube Music Premium ‑jäsenyyden

Eikö peruminen onnistu?

Tarkista, koskeeko jokin seuraavista sinua:
  1. Sinua veloitetaan Applen kautta: Jos olet liittynyt jäseneksi YouTuben iOS-sovelluksella, voit peruuttaa maksullisen jäsenyytesi Apple-tililtäsi.
  2. Sinua veloitetaan Google Playn kautta: Jos olet liittynyt YouTuben maksulliseksi jäseneksi Google Play ‑tilauksella, voit peruuttaa jäsenyytesi Google Play ‑tilin asetuksista.
  3. Olet jo peruuttanut jäsenyytesi: Voit tarkistaa jäsenyyden tilan tililtäsi maksullisten jäsenyyksien alta osoitteesta youtube.com/paid_memberships.
Hyvä huomata

Kun liityt YouTuben maksulliseksi jäseneksi, jäsenmaksu veloitetaan automaattisesti jokaisen laskutusjakson alussa, kunnes peruutat jäsenyyden.

Kun peruutat jäsenyyden, sinua ei enää veloiteta, ellet tilaa palvelua uudelleen. YouTuben maksullisen jäsenyyden edut ovat käytössäsi laskutuskauden loppuun asti.

Google Play Kaupan hyvitykset

Jos saat YouTube Premiumin Pixel Pass ‐tilauksen kautta, lue lisää tilin ylläpitämisestä täältä.
Vuodesta 2022 alkaen Android-laitteella tehdyt uudet YouTube Premiumin ja Music Premiumin tilaukset laskutetaan Google Playn kautta. Muutos koskee vain uusia tilauksia. Osoitteesta payments.google.com voit katsoa viimeaikaiset veloitukset ja tarkistaa, miten sinua laskutetaan. Jos haluat pyytää hyvitystä Google Play ‑ostoksesta, seuraa näitä ohjeita.