Enheter med stöd för YouTube Premium

Om du har YouTube Premium är dina medlemsförmåner tillgängliga på alla enheter med åtkomst till YouTube. Läs mer om våra betalmedlemskap på YouTube.

Mobila enheter

• Alla YouTube Premium-förmåner, till exempel annonsfria videor, uppspelning i bakgrunden och mycket annat, är tillgängliga i YouTube-mobilappen.
  • Uppdatera till den senaste versionen av YouTube-appen om du vill vara säker på att få tillgång till alla YouTube Premium-medlemsförmåner.

Tv-anslutna enheter

Som YouTube Premium-medlem kan du titta på annonsfria videor och på YouTube Originals på tv:n.Dina YouTube Premium-förmåner är tillgängliga på alla streamingenheter, smart-tv-apparater och spelkonsoler där du har loggat in på YouTube-appen.

Tips
  • Uppspelning offline och i bakgrunden är bara tillgängligt i mobilapparna YouTube, YouTube Kids och YouTube Music. Läs mer om hur du använder YouTube Premium-förmåner.
  • Se till att du har den senaste versionen av YouTube-appen och att du är inloggad med ditt YouTube Premium-konto.

Musikstreamingenheter

• Chromecast Audio i YouTube Music-appen: YouTube Premium-medlemmar kan spela upp ljud från YouTube Music-appen på Chromecast Audio-enheter eller i Google Cast-anslutna högtalare.

Webbläsare som stöds