Brug af YouTube Premium-fordele

YouTube Premium (tidligere kendt som YouTube Red) er en af de Premium-medlemskabstjenester, vi tilbyder for at forbedre din brugeroplevelse på YouTube. Få flere oplysninger om fordele ved betalte medlemskaber.
Se videoer uden reklamer

Med YouTube Premium kan du se millioner af videoer uden at blive forstyrret af annoncer i form af f.eks. overlejringsannoncer før eller under videoerne. Du vil heller ikke se bannerannoncer eller søgeannoncer fra tredjepart.

Du kan muligvis stadig se branding og promoveringer, som youtuberen selv har indlejret i indholdet, samt kampagnelinks, hylder og funktioner i og omkring indholdet, som youtuberen har tilføjet eller aktiveret. Disse links, hylder og funktioner kan være relateret til youtuberens eget website eller merchandise, et medlemskab af kanalen, billetter til events, eller de kan være relateret til andre sider, som vedkommende promoverer.

Videoer uden reklamer understøttes på alle enheder og platforme, hvor du kan logge ind med din Google-konto, bl.a. på kompatible smart-tv eller spillekonsoller og YouTube-, YouTube Music- og YouTube Kids-mobilappen, hvis de er tilgængelige der, hvor du er.

Download videoer for at se dem offline

Download videoer og playlister for at se dem offline, når du ikke har forbindelse til internettet. Du kan downloade videoer og se dem offline ved hjælp af YouTube eller YouTube Music (og se automatisk downloadede videoer i YouTube Kids-appen), hvis disse apps er tilgængelige der, hvor du er, og du er logget ind med din YouTube Premium-konto.

Download en video

1. Begynd at se en video på YouTube-mobilappen.
  2. Tryk på Download under videoafspilleren.
  3. Vælg videokvalitet.
  4. Ikonet "Downloadet" vises under videoafspilleren, når videoen er blevet downloadet.

Du kan se dine downloadede videoer på fanerne Samling eller Konto

Du kan fjerne en downloadet video ved at trykke på Downloadet og vælge Fjern.

Skift indstillinger for download

På visse mobilenheder kan videoer og playlister kun downloades, når din enhed er tilsluttet en specifik forbindelsestype. Et Wi-Fi-netværk er normalt angivet som standardforbindelse. Sådan tillader du download af video på dit mobilnetværk:

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Tryk på dit profilbillede.
  3. Tryk på Indstillinger Settings.
  4. Tryk på Samling og downloads.
  5. Tryk på Downloadforbindelse.
  6. Vælg "Alle forbindelsestyper".

Nogle mobilselskaber tilbyder ubegrænset mobildata, hvor der ikke er nogen øvre grænse for mobildataforbruget. Hvis du bruger en af disse udbydere, kan du muligvis også se en mulighed for at downloade via "Wi-Fi og ubegrænset mobildata". Hvis du vælger denne mulighed, vil der blive downloadet videoer og playlister, når din enhed har Wi-Fi-forbindelse eller er på en ubegrænset mobildataforbindelse.

Ubegrænset mobildata er kun tilgængeligt på Android-version R eller nyere. Det er begrænset til deltagende mobilselskaber (i øjeblikket Verizon og AT&T) i USA, hvor der kan være begrænset adgang til 5G.

Indstil kvaliteten for download af videoer

Hvis du vil ændre standardkvaliteten for download af videoer, skal du gå til Indstillinger Settings og vælge Downloadkvalitet under "Baggrund og downloads". Videoer i højere kvalitet kan tage længere tid at downloade, og de kan optage mere lagerplads på din enhed.

Hvis der er mindre end 5 % lagerplads tilbage på din enhed, kan du ikke downloade flere videoer. Du kan prøve at frigøre mere plads ved at fjerne en downloadet video eller playliste.

Værd at vide om downloadede videoer:

• Du skal være logget ind på din YouTube Premium-konto for at downloade videoer, du vil se offline.
  • Nogle handlinger, f.eks. kommentarer og likes, er ikke tilgængelige, mens du ser videoer offline.
  • Downloadede videoer fornyes automatisk, så længe du er online i dit hjemland/område mindst én gang hver 30. dag.
  • Nogle videoer er muligvis ikke tilgængelige offline, når du opretter forbindelse til internettet igen. Det skyldes indholdsrestriktioner fra videoskaberne.
  • Hvis din enhed mister forbindelsen, mens du downloader en video eller playliste, genoptages overførslen automatisk, når forbindelsen til mobil- eller Wi-Fi-netværket genoprettes.
  • Du kan kun downloade videoer i lande/områder, hvor YouTube Premium er tilgængeligt.
  • Få flere oplysninger om YouTubes offlinevideoer.
Afspilning i baggrunden

Afspil videoer på din mobilenhed, mens du bruger andre apps, eller når skærmen er slukket. Afspilning i baggrunden er tilgængelig i mobilapplikationerne YouTube, YouTube Music og YouTube Kids (hvis disse apps er tilgængelige der, hvor du er).

Tilpas eller deaktiver afspilning i baggrunden

Afspilning i baggrunden er tilgængelig i YouTube-mobilapps, når du er logget ind med din YouTube Premium-konto. Videoer afspilles som standard altid i baggrunden.

Sådan tilpasser eller deaktiverer du afspilning i baggrunden:

1. Gå til Indstillinger Settings.
  2. Vælg Afspilning i baggrunden under "Baggrund og downloads".
  3. Foretag dit valg:
    • Altid slået til: Videoer afspilles altid i baggrunden (standardindstilling).
    • Fra: Videoer afspilles aldrig i baggrunden.
    • Hovedtelefoner eller eksterne højttalere: Videoer afspilles kun i baggrunden, hvis din enhed er tilsluttet hovedtelefoner, højttalere eller en ekstern lydudgang.
YouTube Music Premium

Du får også adgang til YouTube Music Premium som en af dine fordele. Med YouTube Music Premium kan du:

• Lytte til millioner af sange og se videoer i YouTube Music uden reklamer.
  • Downloade sange og videoer til din mobilenhed til offlineafspilning.
  • Bruge afspilning i baggrunden for at blive ved med at høre musik, mens du bruger andre apps.
  • Slå lydtilstand til for at høre musik uden at indlæse videoen.
YouTube Originals
Se serier og film på YouTube Originals fra nogle af de allerstørste youtubere, så snart de udgives og uden ekstra omkostninger.
Tip!
  • Få flere oplysninger om YouTube Premium og vores betalte medlemskaber.
  • Få flere oplysninger om, hvordan dit YouTube Premium-medlemskab er med til at støtte youtubere.
  • Opdater til den nyeste version af YouTube-appen for at sikre, at du har adgang til YouTube Premium-fordelene.

Få oplysninger om, hvordan du tilmelder dig

Sådan får du YouTube Premium eller YouTube Music Premium

Bemærk! YouTube TV indgår hverken i YouTube Premium- eller Music Premium-fordelene. Få flere oplysninger om, hvordan du får et YouTube TV-medlemskab.