Brug dine YouTube Premium-fordele

YouTube Premium er et betalt medlemskab, der forbedrer din oplevelse på YouTube. Få flere oplysninger om Premium-fordelene nedenfor, eller se de forskellige Premium-medlemskaber

Se videoer uden reklamer

Med YouTube Premium kan du se millioner af videoer uden at blive forstyrret af annoncer før eller under videoerne, f.eks. overlejringsannoncer. Du vil heller ikke se bannerannoncer eller søgeannoncer fra tredjepart.

Du kan muligvis stadig se branding og promoveringer, som youtuberen selv har indlejret i indholdet, samt kampagnelinks, hylder og funktioner i og omkring indholdet, som youtuberen har tilføjet eller aktiveret. Disse links, hylder og funktioner kan være relateret til youtuberens eget website eller merchandise, et medlemskab af kanalen, billetter til events, eller de kan være relateret til andre sider, som vedkommende promoverer.

Videoer uden reklamer understøttes på alle enheder og platforme, hvor du kan logge ind med din Google-konto, bl.a. på kompatible smart-tv eller spillekonsoller og YouTube-, YouTube Music- og YouTube Kids-mobilappen, hvis de er tilgængelige der, hvor du er.

YouTube Music Premium giver dig en tilsvarende oplevelse, hvor du kan lytte til musikindhold i YouTube Music-appen uden reklamer.

Download videoer for at se dem offline

Download videoer og playlister for at se dem offline, når du ikke har forbindelse til internettet. Du kan downloade videoer og se dem offline ved hjælp af YouTube-appen, downloade sange og lytte til dem offline ved hjælp af YouTube Music-appen og se automatisk downloadede videoer i YouTube Kids-appen.

Funktionen Smart-download føjer automatisk anbefalet indhold til din samling, så du kan se eller lytte til det offline. Se videoer på farten, og opdag nyt indhold uden besværet med at søge. Se, hvordan du administrerer eller deaktiverer dine Smart-downloads.

Tilgængelig med: YouTube Premium, YouTube Music Premium

Afspilning i baggrunden

Afspil videoer på din mobilenhed, mens du bruger andre apps, eller når skærmen er slukket. Afspilning i baggrunden er tilgængelig i mobilapplikationerne YouTube, YouTube Music og YouTube Kids (hvis disse apps er tilgængelige der, hvor du er), når du er logget ind med din YouTube Premium-konto.

Tilpas eller deaktiver afspilning i baggrunden

Afspilning i baggrunden er tilgængelig i YouTube-mobilapps, når du er logget ind med din YouTube Premium-konto. Videoer afspilles som standard altid i baggrunden.

Sådan tilpasser eller deaktiverer du afspilning i baggrunden:

1. Gå til Indstillinger "".
  2. Vælg Afspilning i baggrunden under "Baggrund og downloads".
  3. Foretag dit valg:
    • Altid slået til: Videoer afspilles altid i baggrunden (standardindstilling).
    • Fra: Videoer afspilles aldrig i baggrunden.
    • Hovedtelefoner eller eksterne højttalere: Videoer afspilles kun i baggrunden, hvis din enhed er tilsluttet hovedtelefoner, højttalere eller en ekstern lydudgang.

Tilgængelig med: YouTube Premium, YouTube Music Premium

YouTube Music Premium

Du får også adgang til YouTube Music Premium som en af dine fordele. Med YouTube Music Premium kan du:

• Lytte til millioner af sange og se videoer i YouTube Music uden reklamer.
  • Downloade sange og videoer til din mobilenhed til offlineafspilning.
  • Bruge afspilning i baggrunden for at blive ved med at høre musik, mens du bruger andre apps.
  • Slå lydtilstand til for at høre musik uden at indlæse videoen.
Fortsæt med at se

Med dit Premium-medlemskab kan du fortsætte med at se videoer, derfra hvor du slap, uden at blive afbrudt.

Hvis du stopper med at se en video, gemmer vi, hvor langt du er kommet, så du kan fortsætte med at se videoer på tværs af flere enheder.

Denne funktion er i øjeblikket tilgængelig i webbrowsere og på mobilenheder, men den bliver muligvis tilgængelig på andre enheder i fremtiden.
Tilgængelig med: YouTube Premium

Juster afspilningen ved hjælp af lyttestyring

Med et Premium-medlemskab kan du multitaske og se videoer i dit eget tempo ved hjælp af lyttestyring. Spring i indholdet, skift afspilningshastighed og meget mere. Sådan får du adgang til lyttestyring fra en YouTube-video:

1. Åbn en video på din enhed via en YouTube Premium-konto, du er logget ind på.
  2. Klik på indstillingerne Indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Lyttestyring.

Videoen åbner den store styringsmenu, hvor du kan:

• Afspille, sætte på pause eller springe mellem videoer.
  • Springe frem/tilbage i videoer (+/- 10 sekunder).
  • Give en video et like.
  • Gemme en video til senere.
  • Ændre afspilningshastighed.

Lyttestyring er tilgængelig på Android, iPhone og tablets, men er endnu ikke tilgængelig på computer.

Tilgængelig med: YouTube Premium, YouTube Music Premium

Integreret billede (PIP)

Med integreret billede (PIP, picture-in-picture) kan du se videoer, mens du bruger andre apps på din mobilenhed. Hvis du har et YouTube Premium-medlemskab, kan du bruge integreret billede til at se alle videoer. Hvis du ikke har YouTube Premium, og du befinder dig i USA, kan du stadig bruge integreret billede, men der er noget indhold, du ikke kan se, f.eks. musikvideoer.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger integreret billede på din mobilenhed.

Tilgængelig med: YouTube Premium

Andre Premium-fordele

Som YouTube Premium-medlem får du adgang til andre funktioner, der kun er for medlemmer, bl.a.:

Bemærk! Nogle af disse funktioner er begrænset til udvalgte områder, enheder og abonnementer. Vi tilføjer ofte nye funktioner for at forbedre din YouTube Premium-oplevelse, som du kan få flere oplysninger om på siden med Premium-opdateringer.
Tips!
  • Få flere oplysninger om YouTube Premium og vores betalte medlemskaber.
  • Få flere oplysninger om, hvordan dit YouTube Premium-medlemskab er med til at støtte youtubere.
  • Opdater til den nyeste version af YouTube-appen for at sikre, at du har adgang til YouTube Premium-fordelene.

Tilmeld dig for at få Premium-fordele

Tilmeld dig på youtube.com/premium for at få adgang til Premium-fordelene.

Sådan får du YouTube Premium eller YouTube Music Premium

Bemærk! YouTube TV, Primetime-kanaler og kanalmedlemskaber er ikke omfattet af YouTube Premium- eller Music Premium-fordelene.