Hvor er det mulig å abonnere på Premium?

Vi tilbyr flere betalte abonnementer som kan gi deg en enda bedre brukeropplevelse på YouTube. Finn ut mer om de betalte abonnementene vi tilbyr.

YouTube Premium og YouTube Music Premium er tilgjengelig i landene og regionene som står oppført nedenfor.

Hvor er det mulig å abonnere på Premium?

Algerie Libanon
Amerikansk Samoa Libya
Argentina Liechtenstein
Aruba Litauen
Australia Luxembourg
Østerrike Malaysia
Aserbajdsjan Malta
Bahrain Mexico
Bangladesh Marokko
Belarus Nepal
Belgia Nederland
Bermuda New Zealand
Bolivia Nicaragua
Bosnia-Hercegovina Nigeria
Brasil Nord-Makedonia
Bulgaria Nord-Marianene
Kambodsja Norge
Canada Oman

Caymanøyene

Pakistan
Chile Panama
Colombia Papua Ny-Guinea
Costa Rica Paraguay
Kroatia Peru
Kypros Filippinene
Tsjekkia Polen
Danmark Portugal
Den dominikanske republikk Puerto Rico
Ecuador Qatar
Egypt Réunion
El Salvador Romania
Estland Russland – midlertidig utilgjengelig
Finland Saudi-Arabia
Frankrike Senegal
Fransk Guyana Serbia
Fransk Polynesia Singapore
Georgia Slovakia
Tyskland Slovenia
Ghana Sør-Afrika
Hellas Sør-Korea – bare betalte abonnementer
Guadeloupe Spania
Guam Sri Lanka
Guatemala Sverige
Honduras Sveits
Hongkong Taiwan
Ungarn Tanzania
Island Thailand
India Tunisia
Indonesia Tyrkia
Irak Turks- og Caicosøyene
Irland De amerikanske Jomfruøyer
Israel Uganda
Italia Ukraina
Jamaica De forente arabiske emirater
Japan Storbritannia
Jordan USA
Kasakhstan Uruguay
Kenya Venezuela
Kuwait Vietnam
Laos Jemen
Latvia Zimbabwe
Merk: Betalte YouTube-abonnementer er kanskje ikke tilgjengelige i enkelte provinser eller områder, selv om landet de tilhører, er nevnt ovenfor.

Premium-abonnementer og reise

Det kan hende du ikke får tilgang til alle fordelene du har med et betalt abonnement, hvis du reiser til et land eller en region som ikke er oppført her. Les mer om hvordan reiser påvirker abonnementet ditt:

YouTube Premium:

• Hvis du reiser utenfor disse landene/regionene, kan du ikke laste ned videoer eller spille av videoer i bakgrunnen, og du ser kanskje annonser. Eventuelle videoer du lastet ned før du reiste, er tilgjengelige uten nett i 30 dager.
  • YouTube Premium-abonnenter kan se alle YouTube Originals-filmer og -serier utenfor disse landene/regionene. Det kan imidlertid hende at funksjonene for nedlasting og avspilling i bakgrunnen ikke er tilgjengelige for dette innholdet.

YouTube Music Premium:

• Som YouTube Music Premium- eller YouTube Premium-abonnent har du tilgang til musikkbiblioteket ditt i YouTube Music-appen og fordelene som følger med det betalte abonnementet ditt. Du har tilgang selv om du er i et land eller en region der YouTube Music ikke er tilgjengelig. Musikkinnholdet du har tilgang til når du er hjemme, er også tilgjengelig i seks måneder hvis du er ute og reiser – så du kan fortsette å lytte som vanlig. Nedlastingene dine er også tilgjengelige uten internettilkobling i 30 dager.
  • Hvis du reiser, gjelder fordelene ved det betalte abonnementet (som lytting uten nett, avspilling i bakgrunnen, annonsefri musikk osv.) bare i YouTube Music-appen. Disse fordelene støttes foreløpig ikke i andre apper og tjenester for abonnenter som er ute på reise.
Ser du etter informasjon om YouTube TV? I brukerstøtten for YouTube TV finner du mer informasjon om abonnementer, hvor de er tilgjengelige med mer.