Ubicacions on estan disponibles les subscripcions a Premium

T'oferim diverses subscripcions de pagament perquè puguis gaudir encara més de YouTube. Obtén més informació sobre les nostres ofertes de subscripcions de pagament.

YouTube Premium i YouTube Music Premium estan disponibles als països o regions que consten a la llista següent.

Ubicacions on estan disponibles les subscripcions a Premium

Algèria Líban
Samoa Nord-americana Líbia
Argentina Liechtenstein
Aruba Lituània
Austràlia Luxemburg
Àustria Malàisia
Azerbaidjan Malta
Bahrain Mèxic
Bangladesh Marroc
Belarús Nepal
Bèlgica Països Baixos
Bermudes Nova Zelanda
Bolívia Nicaragua
Bòsnia i Hercegovina Nigèria
Brasil Macedònia del Nord
Bulgària Illes Mariannes Septentrionals
Cambodja Noruega
Canadà Oman

Illes Caiman

Pakistan
Xile Panamà
Colòmbia Papua Nova Guinea
Costa Rica Paraguai
Croàcia Perú
Xipre Filipines
República Txeca Polònia
Dinamarca Portugal
República Dominicana Puerto Rico
Equador Qatar
Egipte Illa de la Reunió
El Salvador Romania
Estònia Rússia: no disponible temporalment
Finlàndia Aràbia Saudita
França Senegal
Guaiana Francesa Sèrbia
Polinèsia Francesa Singapur
Geòrgia Eslovàquia
Alemanya Eslovènia
Ghana República de Sud-àfrica
Grècia Corea del Sud: només subscripcions de pagament
Guadeloupe Espanya
Guam Sri Lanka
Guatemala Suècia
Hondures Suïssa
Hong Kong Taiwan
Hongria Tanzània
Islàndia Tailàndia
Índia Tunísia
Indonèsia Turquia
Iraq Illes Turks i Caicos
Irlanda Illes Verges nord-americanes
Israel Uganda
Itàlia Ucraïna
Jamaica Emirats Àrabs Units
Japó Regne Unit
Jordània Estats Units
Kazakhstan Uruguai
Kenya Veneçuela
Kuwait Vietnam
Laos Iemen
Letònia Zimbàbue
Nota: encara que un país o regió s'esmenti a la llista anterior, pot ser que les subscripcions de pagament de YouTube no estiguin disponibles en alguns dels seus territoris o províncies.

Subscripcions a Premium i viatges

És possible que no puguis accedir a tots els avantatges de la subscripció de pagament si viatges a un país o una regió que no figuren a la llista. Obtén més informació sobre com viatjar pot afectar la teva subscripció:

YouTube Premium:

• Si marxes fora d'algun d'aquests països o regions, no podràs baixar vídeos ni reproduir-ne en segon pla, i és possible que vegis anuncis. Els vídeos que hagis baixat abans de marxar continuaran estant disponibles sense connexió durant 30 dies.
  • Els membres de YouTube Premium poden veure totes les pel·lícules i sèries de YouTube Originals quan marxen fora de qualsevol d'aquests països o regions. Tot i això, és possible que les funcions de reproducció en segon pla i de baixada d'aquest contingut no estiguin disponibles.

YouTube Music Premium:

• Si ets membre de YouTube Music Premium o de YouTube Premium, tens accés als avantatges de la subscripció de pagament i a la teva biblioteca de música a l'aplicació YouTube Music, encara que siguis en un país o una regió on aquesta plataforma no està disponible. El contingut musical que tens disponible a casa viatjarà amb tu durant 6 mesos, perquè puguis continuar gaudint de la teva experiència d'escolta. Les baixades estaran disponibles durant 30 dies sense connexió a Internet.
  • Els avantatges de la subscripció de pagament (com ara la reproducció sense connexió, en segon pla i sense anuncis) només viatjaran amb tu a l'aplicació YouTube Music. Actualment aquests avantatges no s'admeten en altres aplicacions i serveis mentre els membres estan de viatge.
Vols saber més sobre YouTube TV? Consulta el Centre d'ajuda de YouTube TV per obtenir més informació sobre la subscripció al servei, les ubicacions disponibles i altres temes.