Dit indhold og YouTube Premium

YouTube Premium er tilgængeligt i flere lande. Få flere oplysninger om tilgængelige steder for YouTube Premium.

Ofte stillede spørgsmål om YouTube Premium for YouTube-partnere og youtubere

Gennem lang tid har YouTubes brugere sagt, at de gerne vil støtte deres foretrukne youtubere på flere måder, og de vil også gerne have mulighed for at se deres yndlingsvideoer uden afbrydelser.

Med YouTube Premium kan medlemmer se YouTube uden annoncer. Medlemmer kan også downloade videoer, som de kan se offline på mobilen, og afspille videoer i baggrunden. Hvis YouTube Premium er tilgængeligt på den pågældende lokation, kan medlemskabet bruges på alle enheder, hvor som helst et medlem logger ind på YouTube. Få flere oplysninger om, hvordan du bliver YouTube Premium-medlem.

YouTube Premium handler om at give fans flere muligheder og give youtubere en anden mulighed for at få betaling for det indhold, de skaber.

Spørgsmål om YouTube Premium

Hvilke fordele er der ved at abonnere?

YouTube Premium er et betalt medlemskab, der giver seerne en forbedret video- og musikoplevelse på YouTube, YouTube Music og YouTube Kids. Få flere oplysninger om, hvordan du bliver YouTube Premium-medlem.

Hvor er YouTube Premium tilgængeligt?

YouTube Premium er tilgængeligt i disse lande.

Hvad sker der, hvis seerne vælger ikke at abonnere på YouTube Premium?

Det YouTube med annoncer, som du allerede kender, er en central del af vores virksomhed og forsvinder ikke. Hvis en seer vælger ikke at blive medlem, vil vedkommende stadig kunne opleve det samme omkostningsfrie YouTube med annoncer som nu.

Vil YouTube Premium også have funktioner som kommentarer, likes og visninger?

Ja, disse funktioner er en central del af YouTube-oplevelsen. Med YouTube Premium vil de fungere på samme måde, som de gør på YouTube med annoncer. Du vil muligvis bemærke forskelle mellem YouTube-produkter (f.eks. YouTube Kids).

Spørgsmål om indhold på YouTube Premium

Vil mit indhold være tilgængeligt med YouTube Premium?

Ja, alle dine videoer, der vises på YouTube (med annoncer), vil også være tilgængelige uden annoncer med YouTube Premium.

Skal jeg betale for et abonnement på YouTube Premium for at beholde mit indhold på YouTube?

Nej. Du behøver ikke at betale for at beholde dit indhold på YouTube eller for at få det føjet til YouTube Premium. Dine videoer er automatisk synlige for seere på YouTube (med annoncer) og via betalt medlemskab i YouTube Premium.

Hvis du accepterer de relevante kontraktmoduler, kan medlemsgebyrerne fra betalende YouTube Premium-medlemmer udgøre en ny indtægtskilde for dig. Sådan får du indtægt fra YouTube Premium for:

• Videoer i langt format: Acceptér modulet for indtægtsgenerering på afspilningssiden, og aktivér annoncer på afspilningssiden
  • Shorts-videoer: Acceptér modulet for indtægtsgenerering på Shorts-feeds

YouTube Premium-medlemmer kan også downloade dine videoer, så de kan ses offline på mobilenheder, og afspille dem i baggrunden. Det er med til at give dig mere visningstid.

Vil youtubere stadig blive betalt med YouTube Premium?

Ja. Faktisk udgør YouTube Premium en sekundær indtægtskilde for youtubere ud over det, du allerede i dag tjener via annoncer. Sådan får du indtægt fra YouTube Premium for:

• Videoer i langt format: Acceptér modulet for indtægtsgenerering på afspilningssiden, og aktivér annoncer på afspilningssiden
  • Shorts-videoer: Acceptér modulet for indtægtsgenerering på Shorts-feeds
Hvordan beregnes indtægten?

Indtægt fra YouTube Premium-medlemsgebyrer distribueres til youtubere, på baggrund af hvor meget medlemmerne ser dit indhold. Ligesom med annoncer på YouTube går størstedelen af indtægten til vores partnere.

Hvornår modtager jeg pengene fra denne indtægtskilde?

Indtægt fra abonnementer udbetales i begyndelsen af hver måned på samme tidspunkt, som du normalt får udbetalt dine annonceindtægter.

Hvis du kan downloade rapporter, kan du også få adgang til indtægtsrapporten i YouTube Studio.

Tæller downloadet indhold med i min visningstid?

Ja, visningstiden for downloadede videoer registreres og tilføjes nøjagtig ligesom onlinevisningstid, næste gang et medlem er online og logger ind. Få flere oplysninger om download af videoer med YouTube Premium.

Tæller afspilning i baggrunden med i min visningstid?

Ja, indhold, der afspilles, mens et YouTube Premium-medlem bruger andre apps, eller mens enhedens skærm er slukket, tæller med i din visningstid. Få flere oplysninger om afspilning i baggrunden med YouTube Premium.

Skal jeg lave længere videoer for at få mere visningstid?

Nej, den vigtigste faktor er, at dine videoer er gode, og at seerne bruger tid på at se dem. Mange videoer i kort format får mere samlet visningstid, fordi de er nemme at se og at dele.

Hvilke YouTube Premium-metrics kan jeg se i YouTube Analytics?

Du kan gennemgå visningstid og antal visninger fra YouTube Premium-medlemmer samt indtjening ved at følge denne vejledning til YouTube Analytics.

Hvordan kan jeg se mine indtægtsrapporter i YouTube Analytics?

Følg denne vejledning til YouTube Analytics for at se dine rapporter i YouTube Analytics.

Hvordan sammenligner jeg min YouTube Premium-visningstid med min estimerede indtjening fra YouTube Premium?

Følg denne vejledning til YouTube Analytics for at få større indsigt i din indtjening.

Hvordan krydstjekker jeg, om mit betalingsbeløb er korrekt?

YouTube Analytics viser indtægt opdelt efter video. Hvis du kan downloade rapporter, kan du se visningstid og indtjening efter video i omsætningsrapporten.