Individuelle YouTube Premium-medlemskaber

Gør din video- og musikoplevelse på YouTube endnu bedre med et Premium-medlemskab. Se, hvordan du kan starte dit individuelle betalte medlemskab i dag.
Er du interesseret i et YouTube-studieabonnement? Få flere oplysninger her.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium er et betalt musikmedlemskab for brugere af YouTube Music. Abonnementet er tilgængeligt i mange lande/regioner.

Fordele ved YouTube Music Premium

Hvad får du med YouTube Music Premium?

• Få glæde af millioner af sange og videoer uden annoncer i YouTube Music.
  • Download indhold til offlineafspilning i YouTube Music-appen.
  • Afspil musik og podcasts, mens du bruger andre apps, ved hjælp af afspilning i baggrunden.
  • Lyt til musik og podcasts på Google Home eller Chromecast Audio.

YouTube Music Premium- og YouTube Premium-medlemmer kan muligvis stadig se branding eller promoveringer, der er indlejret i podcasts af youtuberen. Du kan muligvis også finde kampagnelinks, hylder og andre funktioner i og omkring indhold, hvis youtuberen tilføjer eller aktiverer dem.

Bemærk! Brugere i udvalgte lande/regioner kan have anderledes produktoplevelser.

YouTube Premium

YouTube Premium er et betalt medlemskab, der forbedrer din oplevelse på YouTube og i andre YouTube-apps. Abonnementet er tilgængeligt i mange lande/regioner.

Fordele ved YouTube Premium

Med YouTube Premium kan du:

• Se millioner af videoer på YouTube uden annoncer.
  • Downloade videoer og playlister til din mobilenhed og se dem offline.
  • Fortsætte med at afspille videoer på din mobilenhed, mens du bruger andre apps, eller når skærmen er slukket.
  • Få et abonnement på YouTube Music Premium uden beregning.
  • Lytte til musik og podcasts på Google Home eller Chromecast Audio.

Dine YouTube Premium-fordele gælder for:

• YouTube
  • YouTube Kids
  • YouTube Music

YouTube Music Premium- og YouTube Premium-medlemmer kan muligvis stadig se branding eller promoveringer, der er indlejret i podcasts af youtuberen. Du kan muligvis også finde kampagnelinks, hylder og andre funktioner i og omkring indhold, hvis youtuberen tilføjer eller aktiverer dem.

Start dit betalte medlemskab

Vigtigt! Du kan ikke starte eller tilmelde dig YouTube Premium eller YouTube Music Premium med en Google Workspace-konto. Opret eller log ind på din almindelige Google-konto for at oprette et Premium-medlemskab.

YouTube Premium

Bliv YouTube Premium-medlem for at få adgang til millioner af sange og musikvideoer uden reklamer. Du kan også downloade det indhold, du godt kan lide, til offlineafspilning.

Sådan tilmelder du dig YouTube Premium:

1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  2. Log ind på den Google-konto, hvor du vil starte dit medlemskab.
  3. Vælg dit profilbillede.
  4. Hvis du er kvalificeret, kan du starte din prøveperiode. Ellers skal du trykke på Få YouTube Premium.

Gå til youtube.com/paid_memberships for at se oplysninger om dit medlemskab.

YouTube Music Premium

Bliv YouTube Music Premium-medlem for at få adgang til millioner af sange og musikvideoer uden reklamer. Du kan også downloade sange, videoer og podcastafsnit til offlineafspilning.

Bemærk! Du kan downloade podcasts, uanset hvilken medlemsstatus du har. Nogle afsnit/serier kan muligvis ikke downloades udelukkende med lyd.

Sådan tilmelder du dig YouTube Music Premium:

1. Åbn YouTube Music-appen på din telefon eller tablet.
  2. Log ind på den Google-konto, hvor du vil starte dit medlemskab.
  3. Vælg dit profilbillede.
  4. Hvis du er kvalificeret, kan du starte din prøveperiode. Ellers skal du trykke på Få Music Premium.

​Gå til youtube.com/paid_memberships for at se oplysninger om dit medlemskab.

Det er en god idé at tilføje en alternativ betalingsform, så du ikke mister dine fordele, hvis der skulle opstå et problem med din primære betalingsmetode.

Leder du efter oplysninger om YouTube TV? Tjek Hjælp til YouTube TV for at få flere oplysninger om medlemskab, lande, hvor tjenesten er tilgængelig, og andre emner.
Bemærk! Hvis du har YouTube Premium via et abonnement på Pixel Pass, kan du få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din konto.
Bemærk! Fra og med 2022 bliver nye YouTube Premium- og Music Premium-abonnenter, som har tilmeldt sig via Android, faktureret via Google Play. Denne ændring påvirker ikke eksisterende abonnenter. Du kan gå til payments.google.com for at se nylige debiteringer og tjekke, hvordan du bliver faktureret. Hvis du vil anmode om en refusion for et Google Play-køb, skal du følge vejledningen her.