Obtenir una subscripció de pagament de YouTube

T'oferim diverses opcions perquè puguis gaudir encara més de vídeos i música a YouTube. Les trobaràs a continuació.
Ets estudiant i vols subscriure't a YouTube? Obtén més informació.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium és una subscripció de música de pagament per als usuaris de YouTube Music. Està disponible en diversos països i regions.

Avantatges de YouTube Music Premium

Amb YouTube Music Premium, podràs fer el següent:
  • Gaudir de milions de cançons i vídeos sense anuncis a YouTube Music.
  • Baixar cançons i vídeos al teu dispositiu mòbil per gaudir-ne sense connexió.
  • Utilitzar la reproducció en segon pla per continuar reproduint música mentre fas servir altres aplicacions.
  • Escoltar música amb Google Home o Chromecast Audio.

YouTube Premium

YouTube Premium és una subscripció de pagament que et permet gaudir encara més de YouTube i les seves aplicacions. Està disponible en diversos països i regions.

Avantatges de YouTube Premium

Amb YouTube Premium, podràs fer el següent:
  • Gaudir de milions de vídeos sense anuncis a YouTube.
  • Baixar vídeos i llistes de reproducció al teu dispositiu mòbil per veure'ls sense connexió.
  • Continuar reproduint vídeos al teu dispositiu mòbil mentre fas servir altres aplicacions o quan la pantalla està desactivada.
  • Accedir a totes les sèries i pel·lícules de YouTube Originals.
  • Obtenir una subscripció gratuïta a YouTube Music Premium.
  • Gaudir de la teva música amb Google Home o Chromecast Audio.

Pots gaudir dels avantatges de YouTube Premium a YouTube, YouTube Kids i YouTube Music.

Iniciar una subscripció de pagament

Com es pot obtenir YouTube Premium o YouTube Music Premium

YouTube Premium

Subscriu-te a YouTube Premium per gaudir d'avantatges a YouTube, YouTube Music i YouTube Kids.

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google amb què vulguis subscriure't.
  3. Selecciona la teva foto de perfil i, a continuació, Subscriu-te a YouTube Premium.
  4. Inicia la prova gratuïta (si compleixes els requisits).

Pots consultar informació sobre la teva subscripció en qualsevol moment a la pàgina youtube.com/paid_memberships.

YouTube Music Premium

Subscriu-te a YouTube Music Premium per gaudir de milions de cançons i vídeos musicals sense anuncis; a més, també podràs baixar les teves cançons i els teus vídeos preferits per reproduir-los sense connexió.

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube Music.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google amb què vulguis subscriure't.
  3. Selecciona la teva foto de perfil i, a continuació, Subscriu-te a Music Premium.
  4. Inicia la prova gratuïta (si compleixes els requisits).

Vols saber més sobre YouTube TV? Consulta el Centre d'ajuda de YouTube TV per obtenir informació sobre la subscripció al servei, els països i les regions on està disponible i molt més.