Subscripcions individuals a YouTube Premium

Amb una subscripció a YouTube Premium pots gaudir encara més dels vídeos i la música a YouTube. Obtén informació sobre com pots iniciar una subscripció individual de pagament avui mateix.
Ets estudiant i vols subscriure't a YouTube? Obtén més informació en aquest enllaç.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium és una subscripció de música de pagament per als usuaris de YouTube Music. Està disponible en diversos països i regions.

Avantatges de YouTube Music Premium

Què pots fer amb YouTube Music Premium?

• Gaudir de milions de cançons i vídeos sense anuncis a YouTube Music.
  • Baixar contingut per escoltar-lo sense connexió a l'aplicació YouTube Music.
  • Escoltar música i pòdcasts mentre utilitzes altres aplicacions, amb la reproducció en segon pla.
  • Escoltar música i pòdcasts a Google Home o Chromecast Audio.

És possible que els membres de YouTube Music Premium i YouTube Premium continuïn veient brànding i promocions inserides pel creador als pòdcasts. Si el creador afegeix o activa la funció, també pot ser que vegis enllaços promocionals, prestatges i altres funcions al voltant del vídeo o al mateix contingut.

Nota: els usuaris de determinats països o regions poden tenir experiències de producte diferents.

YouTube Premium

YouTube Premium és una subscripció de pagament que et permet gaudir encara més de YouTube i les seves aplicacions. Està disponible en diversos països i regions.

Avantatges de YouTube Premium

Amb YouTube Premium, pots:

• Mirar milions de vídeos sense anuncis a YouTube.
  • Baixar vídeos i llistes de reproducció al teu dispositiu mòbil per veure'ls sense connexió.
  • Continuar reproduint vídeos al teu dispositiu mòbil mentre fas servir altres aplicacions o quan la pantalla està desactivada.
  • Obtenir una subscripció a YouTube Music Premium sense cap cost econòmic.
  • Gaudir de la teva música i els teus pòdcasts a Google Home o Chromecast Audio.

Pots gaudir dels avantatges de YouTube Premium a:

• YouTube
  • YouTube Kids
  • YouTube Music

És possible que els membres de YouTube Music Premium i YouTube Premium continuïn veient brànding i promocions inserides pel creador als pòdcasts. Si el creador afegeix o activa la funció, també pot ser que vegis enllaços promocionals, prestatges i altres funcions al voltant del vídeo o al mateix contingut.

Iniciar una subscripció de pagament

Important: no podràs subscriure't ni unir-te a YouTube Premium o YouTube Music Premium amb un compte de Google Workspace. Per registrar-te per obtenir una subscripció a Premium, crea o inicia la sessió al teu Compte de Google habitual.

YouTube Premium

Subscriu-te a YouTube Premium per gaudir de milions de cançons i vídeos musicals sense anuncis. També pots baixar el contingut que t'agradi per escoltar-lo sense connexió.

Per registrar-te a YouTube Premium:

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google amb què vols subscriure't.
  3. Selecciona la teva foto de perfil.
  4. Si compleixes els requisits, inicia la prova. En cas contrari, toca Obtén YouTube Premium.

Ves a youtube.com/paid_memberships en qualsevol moment per consultar els detalls de la teva subscripció.

YouTube Music Premium

Subscriu-te a YouTube Music Premium per gaudir de milions de cançons i vídeos musicals sense anuncis. També pots baixar cançons, vídeos i episodis de pòdcasts per escoltar-los sense connexió.

Nota: pots baixar pòdcasts independentment de l'estat de la teva subscripció. És possible que alguns episodis o programes no estiguin disponibles per baixar-los en mode de només àudio.

Per registrar-te a YouTube Music Premium:

1. Al telèfon o a la tauleta, obre l'aplicació YouTube Music.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google amb què vols subscriure't.
  3. Selecciona la teva foto de perfil.
  4. Si compleixes els requisits, inicia la prova. En cas contrari, toca Obtén Music Premium.

​Ves a youtube.com/paid_memberships en qualsevol moment per consultar els detalls de la teva subscripció.

Valora la possibilitat d'afegir una forma de pagament alternativa per no perdre avantatges si hi ha algun problema amb la forma de pagament principal.

Vols saber més sobre YouTube TV? Consulta el Centre d'ajuda de YouTube TV per obtenir informació sobre la subscripció al servei, les ubicacions on està disponible i altres qüestions.
Si reps YouTube Premium a través d'una subscripció a Pixel Pass, obtén més informació sobre com pots gestionar el teu compte.
Nota: a partir del 2022, els subscriptors nous de YouTube Premium i Music Premium que s'hagin registrat a Android rebran les factures a través de Google Play. Aquest canvi no afectarà els subscriptors existents. Pots visitar payments.google.com per veure els càrrecs recents i consultar el teu mètode de facturació. Per sol·licitar el reembossament d'una compra de Google Play, segueix els passos que s'indiquen aquí.