Retenció de pagaments perquè no heu confirmat la informació personal

Hi ha ocasions en què us podem escriure per demanar-vos informació personal. Per exemple, quan l'equip de pagaments d'AdSense necessita que proporcioneu certes dades per tal de confirmar la vostra identitat. En aquests casos, aplicarem una retenció de pagaments temporal al compte d'AdSense fins que envieu l'esmentada informació.

Com puc saber si aquesta retenció m'afecta?

Si aquesta retenció us afecta:

• Enviarem un correu electrònic a l'adreça electrònica que hàgiu especificat a la secció "Pagaments > Configuració" del vostre compte d'AdSense. Aquest correu electrònic provindrà de l'equip de pagaments, s'enviarà des d'un àlies de correu electrònic de Google i us hi demanarem que proporcioneu certa informació personal.
  • Veureu una alerta vermella al compte d'AdSense en la qual s'indica si hi ha una retenció de pagaments al vostre compte.
  • A la pàgina "Transaccions", veureu que s'ha emès un pagament, però que també hi ha una retenció de pagaments al vostre compte.

Preguntes freqüents

Què he de fer si aquesta retenció m'afecta? Com puc treure-la?
Si no rebeu cap correu electrònic de l'equip de pagaments de Google a través d'un àlies de correu electrònic de Google, no cal que feu res. Si veieu la notificació vermella de retenció de pagaments al vostre compte però no heu rebut cap correu electrònic de l'equip de pagaments de Google, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el botó de la notificació.

Si rebeu un correu electrònic de l'equip de pagaments de Google a través d'un àlies de correu electrònic de Google en el qual se us demana que verifiqueu la vostra informació personal, feu el següent:

1. Responeu directament el correu electrònic.
  2. Proporcioneu tota la informació necessària o, en alguns casos, una còpia dels vostres documents.

Responeu el correu electrònic amb la informació necessària en un termini de 5 dies laborables. Tingueu en compte que no podreu rebre cap pagament fins que no proporcioneu aquesta informació.

Per què em demaneu aquesta informació?
De vegades, el banc de Google (o un banc intermediari) necessita que la informació personal es verifiqui per completar el procés de desemborsament d'AdSense. Com que Google no emmagatzema informació dels editors, com ara la data de naixement o nacionalitat, si un banc ha de verificar aquesta informació abans de processar un pagament, us contactarem.

Tingueu en compte que no tots els editors es veuen afectats per aquesta retenció de pagaments. Aquest procés és més freqüent en països amb un índex de frau alt.

Quina informació em demaneu que proporcioni?
CM: És possible que us demanem algunes de les dades següents o totes:
  • Data de naixement
  • País de naixement
  • Nom complet del beneficiari que es mostra al compte
  • Adreça
  • Nacionalitat
  • Número de passaport
  • Número d'identitat nacional

És possible que us demanem una còpia de qualsevol dels documents següents o de tots:

• Passaport o un altre document d'identitat oficial
  • Comprovant de domicili (p. ex., una factura de subministraments bàsics o un extracte bancari)
Que passarà quan proporcioni la meva informació personal?
Un cop hàgiu proporcionat la informació que es requereix i s'hagi verificat, el banc que la hagi sol·licitat completarà el procés de pagament i es traurà la retenció de pagaments del vostre compte.
Es comparteix la meva informació personal?
Tingueu en compte que la informació que ens envieu es pot compartir amb un tercer (el nostre banc o un banc intermediari) per completar el procés de pagament. En respondre al nostre correu electrònic amb la informació necessària, reconeixeu i accepteu que aquesta informació es pot compartir amb un tercer (el nostre banc o un banc intermediari). Si voleu obtenir més informació sobre les nostres polítiques de privadesa, consulteu la política de privadesa de Google.
Recordeu:
  • El nostre correu electrònic sempre provindrà d'un àlies de correu electrònic de Google oficial. Per exemple, account-compliance@google.com. No provindrà d'una adreça electrònica com ara paymentsgoogle@gmail.com.
  • No us demanarem mai les dades del compte bancari, així que us recomanem que aneu amb compte amb els correus electrònics fraudulents que us les demanin.