Upotusten rajoittaminen

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria.

Content Managerin käyttäjät voivat oletusarvoisesti lisätä YouTube-videoita sivustoille ja sovelluksiin upottamalla. Voit valita, mihin videoita voi upottaa sallimalla tai estämällä yksittäisiä verkkosivuja ja sovelluksia. Säännöt voivat koskea sekä omistamiasi videoita (lisensoitu sisältö) että videoita, joista olet tehnyt vaatimuksen (käyttäjän lataama sisältö).

Huom. Upotusrajoituksia ei voi käyttää iOS-sovelluksissa.

Upotusten rajoittaminen verkkosivustoilla

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  3. Etsi Yleiskatsaus-osiosta Estä upottaminen verkkotunnuksissa.
  4. Klikkaa Käyttäjän lataama sisältö ja valitse sääntö, jota haluat käyttää verkkosivustoilla, joille on upotettu vaatimuksesi kohteena olevia käyttäjän lataamia videoita:
    • Salli kaikissa verkkotunnuksissa (oletus): Salli upottaminen kaikilla verkkosivustoilla.
    • Salli tietyissä verkkotunnuksissa: Estä upottaminen kaikilla verkkosivuilla paitsi niillä sivustoilla, jotka lisäät Verkkotunnukset-tekstikenttään.
    • Estä tietyissä verkkotunnuksissa: Estä käyttäjiä upottamasta videoita tietyillä verkkosivustoilla, jotka lisäät Verkkotunnukset-tekstikenttään.
    • Estä kaikissa verkkotunnuksissa: Estä videoiden upottaminen kaikilla verkkosivustoilla.
  5. Lisää URL-osoitteet Verkkotunnukset-tekstikenttään (yksi osoite riviä kohden).
  6. Klikkaa Lisensoitu sisältö ja valitse sääntö, jota haluat käyttää verkkosivustoilla, joille upotetaan kanavasi videoita.
  7. Lisää URL-osoitteet Verkkotunnukset-tekstikenttään (yksi osoite riviä kohden).
  8. Klikkaa TALLENNA.

Upotusten rajoittaminen sovelluksissa

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  3. Etsi Yleiskatsaus-osiosta Estä upottaminen sovelluksissa.
  4. Klikkaa Käyttäjän lataama sisältö ja valitse sääntö, jota haluat käyttää sovelluksissa, joihin on upotettu vaatimuksesi kohteena olevia käyttäjän lataamia videoita:
    • Salli kaikissa sovelluksissa (oletus): Salli upottaminen kaikissa sovelluksissa.
    • Salli sovelluksissa tunnuksen perusteella: Estä upottaminen kaikissa sovelluksissa paitsi niissä, jotka lisäät Sovellusten tunnukset ‑tekstikenttään.
    • Estä sovelluksissa tunnuksen perusteella: Estä käyttäjiä upottamasta videoita sovelluksissa, jotka lisäät Sovellusten tunnukset ‑tekstikenttään.
    • Estä kaikissa sovelluksissa: Estä videoiden upottaminen kaikissa sovelluksissa.
  5. Lisää tunnukset Sovellusten tunnukset ‑tekstikenttään (yksi tunnus riviä kohden).
  6. Klikkaa Lisensoitu sisältö ja valitse sääntö, jota haluat käyttää sovelluksissa, joihin upotetaan kanavasi videoita.
  7. Lisää tunnukset Sovellusten tunnukset ‑tekstikenttään (yksi tunnus riviä kohden).
  8. Klikkaa TALLENNA.