Iniciar la sessió en un compte del Gestor de continguts

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio.

A partir de l'1 de novembre de 2021, els creadors que monetitzen contingut hauran d'activar la verificació en dos passos al Compte de Google que utilitza el seu canal de YouTube per accedir a YouTube Studio o al Gestor de continguts de YouTube Studio. Més informació

Els administradors i els usuaris que accepten una invitació per unir-se a un compte del Gestor de continguts han d'iniciar la sessió per accedir al Gestor de continguts.

• Gestor de continguts: eina web per als partners que gestionen contingut i drets d'autor a YouTube. Un compte del Gestor de continguts és propietari d'un o més canals de YouTube i dels recursos associats a aquests canals. També es coneix com a Gestor de continguts de Studio.
  • Administrador: algú que administra un compte del Gestor de continguts i convida altres persones perquè hi accedeixin.
  • Usuari: qualsevol persona que utilitzi un Gestor de continguts.

Com es pot iniciar la sessió

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Fes clic a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Canvia de compte  .
    • Es mostrarà una llista dels comptes a què tens accés.
    • Si tens accés a un Gestor de continguts, el nom del compte es mostrarà a la llista amb el text Gestor de continguts a sota.
  4. Fes clic al compte del Gestor de continguts. YouTube canviarà al compte en qüestió.

Consell: també pots utilitzar el selector de canals per canviar fàcilment entre els canals i el Gestor de continguts.

Quan hagis acabat de fer servir el Gestor de continguts, fes clic a la foto de perfil i selecciona un altre compte o tanca la sessió.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google