Iniciar la sessió en un compte del Gestor de continguts

Els administradors i els usuaris que accepten una invitació per unir-se a un compte del Gestor de continguts han d'iniciar la sessió per accedir al Gestor de continguts.

• Gestor de continguts: eina web per als partners que gestionen contingut i drets d'autor a YouTube. Un compte del Gestor de continguts és propietari d'un o més canals de YouTube i dels recursos associats a aquests canals. També es coneix com a Gestor de continguts de Studio.
  • Administrador: persona que administra un Gestor de continguts i convida altres persones perquè puguin accedir-hi.
  • Usuari: qualsevol persona que utilitzi un Gestor de continguts.

Com es pot iniciar la sessió

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Canvia de compte  .
    • Es mostrarà una llista dels comptes a què tens accés.
    • Si tens accés a un Gestor de continguts, el nom del compte es mostrarà a la llista amb el text Gestor de continguts a sota.
  4. Fes clic al compte del Gestor de continguts. YouTube canviarà al compte en qüestió.

Consell: també pots utilitzar el selector de canals per canviar fàcilment entre els canals i el Gestor de continguts.

Quan hagis acabat de fer servir el Gestor de continguts, fes clic a la foto de perfil  i selecciona un altre compte o tanca la sessió.