Översätta titlar och beskrivningar till dina egna videor

Du kan lägga till översatta titlar och beskrivningar för dina videor så att tittarna kan hitta dem på sina egna språk. Om du översätter videorna blir de mer lättillgängliga för tittare i andra länder/regioner så att du kan bygga upp en internationell målgrupp.

Med verktygen nedan kan du se till att en videos titel och beskrivning visas på rätt språk för rätt användare. Om du hanterar innehåll med anspråk med Innehållshanteraren från YouTube kan du ladda upp en CSV-fil för att översätta titeln och beskrivningen för en video.

Översätta titlar och beskrivningar

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Undertexter på menyn till vänster.
  3. Välj en video.
  4. Om du inte har valt språk för en video ombeds du att välja språk och Bekräfta.
  5. Välj Lägg till språk och välj sedan språket du vill översätta till.
  6. Under Titel och beskrivning väljer du Lägg till.
  7. Ange den översatta titeln och beskrivningen och välj Publicera.