Oversett dine egne videotitler og -beskrivelser

Du kan legge til oversatte titler og beskrivelser for videoene dine, slik at fansen din kan finne dem ved å søke på sitt eget språk. Dette gjør videoene dine mer tilgjengelig for seere utenfor hjemlandet ditt, og gjør det enklere for deg å nå et globalt publikum.

Bruk verktøyene nedenfor til å få titlene og beskrivelsene for videoene dine til å vises på riktig språk til riktig bruker. Hvis du bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere innhold det er gjort krav på, kan du laste opp en CSV-fil for å lokalisere videotitlene og -beskrivelsene.

Oversett titler og beskrivelser

1. Logg på betaversjonen av YouTube Skaperstudio.
  2. Velg Transkripsjoner i menyen til venstre.
  3. Velg en video.
  4. Hvis du ikke har valgt språk for en video, blir du bedt om å velge språk og klikke på Bekreft.
  5. Velg Legg til et språk, og velg deretter språket du vil oversette til.
  6. Under «Tittel og beskrivelse» velger du Legg til.
  7. Skriv inn den oversatte tittelen og beskrivelsen, og velg deretter Publiser.
Veiledning for den klassiske versjonen av Skaperstudio

Gå først til videobehandleren for kanalen din:

1. Klikk på kontoikonet i hjørnet øverst.
  2. Velg Skaperstudio.
  3. Klikk på Videobehandler på venstre side. Du får nå se en liste over de opplastede videoene dine.

Nå kan du legge til en oversatt tittel eller beskrivelse:

1. Klikk på Rediger > Informasjon og innstillinger ved siden av videoen du vil legge til oversatt tittel og beskrivelse for.
  2. Klikk på Oversettelser-fanen under videoen.
  3. Klikk på feltet under Originalspråk for å angi språk for videoen.
    • Tips: Originalspråket bør være det språket du skal bruke som standard for metadataene og innpakningen til videoen, for eksempel tittel og beskrivelse.
    • Tips: Du kan også angi dette som standardspråk for alle fremtidige opplastinger ved å merke av i feltet ved siden av «Standard for fremtidige opplastinger».
  4. Under Oversett til velger eller legger du til språket du vil oversette tittelen eller beskrivelsen til.
  5. Skriv inn oversatt tittel og beskrivelse, og klikk deretter på Lagre endringer.

Merk: Språket under Avanserte innstillinger bør referere til det språket som snakkes i videoen.