Omien videoiden nimen ja kuvauksen kääntäminen

Voit kääntää videoidesi nimet ja kuvaukset eri kielille, jolloin fanit löytävät videot helposti omalla kielellään. Näin videosi tavoittavat erikielisiä katsojia ja katsojakuntasi laajentuu oman maasi ulkopuolelle.

Seuraavien työkalujen avulla saat videosi näkymään oikealla kielellä eri käyttäjille. Jos käytät YouTuben sisällönhallintaa tekijänoikeuksin suojatun sisällön ylläpitämiseen, voit ladata videoiden nimien ja kuvausten käännökset CSV-tiedostona.

Nimen ja kuvauksen kääntäminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Tekstitykset.
  3. Valitse video.
  4. Jos et ole valinnut videon kieltä, sinua pyydetään valitsemaan kieli ja klikkaamaan Vahvista.
  5. Valitse Lisää kieli ja valitse kieli, jolle haluat kääntää tekstin.
  6. Valitse Nimi ja kuvaus ‑kohdasta Lisää.
  7. Kirjoita käännetty nimi ja kuvaus ja valitse Julkaise.