Oversæt dine egne videotitler og -beskrivelser

Du kan føje oversatte titler og beskrivelser til dine videoer, så dine fans kan finde dine videoer på deres eget sprog. Hvis du oversætter dine videoer, gør du dem mere tilgængelige for seere uden for dit hjemland eller din region, så du kan opbygge et globalt publikum.

Brug værktøjerne nedenfor, så din videos titel og beskrivelse bliver vist på det rigtige sprog til de rigtige brugere. Hvis du bruger YouTube CMS til at administrere indhold, der er gjort krav på, kan du uploade en CSV-fil til at lokalisere videotitler og beskrivelser.

Oversæt titler og beskrivelser

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Undertekster i menuen til venstre.
  3. Vælg en video.
  4. Hvis du ikke har valgt sprog for en video, bliver du bedt om at vælge sprog og klikke på Bekræft.
  5. Vælg Tilføj sprog, og vælg det sprog, du vil oversætte til.
  6. Vælg Tilføj under "Titel og beskrivelse".
  7. Indtast den oversatte titel og beskrivelse, og vælg Udgiv.