Traduir els títols i les descripcions dels vídeos

Pots traduir els títols i les descripcions dels teus vídeos perquè els fans els puguin trobar en el seu idioma. D'aquesta manera, els vídeos seran més accessibles per als espectadors d'altres països i podràs atraure públic d'arreu del món.

Fes servir les eines següents perquè el títol i la descripció dels vídeos es mostrin en l'idioma corresponent en funció de cada usuari. Si utilitzes el Gestor de continguts de YouTube per gestionar contingut reclamat, pots penjar un fitxer CSV per localitzar els títols i les descripcions dels vídeos.

Traduir títols i descripcions

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Transcripcions.
  3. Selecciona un vídeo.
  4. Si no has seleccionat cap idioma per a un vídeo, se't demanarà que en triïs un i el confirmis.
  5. Selecciona Afegeix un idioma i tria l'idioma a què vols traduir.
  6. A "Títol i descripció", selecciona Afegeix.
  7. Introdueix la traducció del títol i de la descripció i selecciona Publica.
Instruccions de la versió clàssica de Creator Studio

En primer lloc, ves al Gestor de vídeos del teu canal:

1. A l'extrem superior, fes clic a la icona del compte .
  2. Selecciona Creator Studio.
  3. A l'esquerra, fes clic a Gestor de vídeos. Veuràs una llista dels vídeos que has penjat.

A continuació, afegeix la traducció d'un títol o d'una descripció:

1. Al costat del vídeo de què vulguis traduir el títol i la descripció, fes clic a Edita > Informació i configuració.
  2. A sota del vídeo, fes clic a la pestanya Traduccions.
  3. Fes clic a la casella a sota d'Idioma original per definir l'idioma del vídeo.
    • Consell: l'idioma original hauria de ser l'idioma que vols configurar com a predeterminat per a les metadades i la presentació del vídeo, com ara el títol i la descripció.
    • Consell: també pots configurar-lo com a idioma predeterminat per a totes les pujades noves marcant la casella situada al costat de "Predeterminat per als vídeos nous que pengi".
  4. A Tradueix a, selecciona o afegeix l'idioma en què vulguis traduir el vídeo i la descripció.
  5. Introdueix la traducció del títol i de la descripció i fes clic a Desa els canvis.

Nota: a Configuració avançada, l'idioma hauria de ser el mateix que el del vídeo.