Titta i helskärmsläge

I helskärmsläget kan du titta på videor som tar upp hela skärmen.

Video viewing basics

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Titta i helskärm

1. Öppna videon du vill titta på.
  2. Klicka på helskärm längst ner till höger i videospelaren.

I helskärmsläget kan du scrolla ned för att få åtkomst till kommentarer och se vilka videor som kommer härnäst. Scrolla uppåt igen för att dölja allt utom videon.

Avsluta helskärmsläge

Om du vill avsluta helskärmsläget klickar du på ikonen för att avsluta helskärmsläge längst ner till höger i videospelaren. Du kan också dubbelklicka på videon för att avsluta.

Kontrollera att du har den senaste versionen av webbläsaren om du har problem med att visa videor.

Om helskärmsläge inte fungerar

Om du tittar på YouTube-videor på andra webbplatser än YouTube kanske det inte finns ett helskärmsalternativ.