Förbeställ filmer på YouTube

Obs! Köp och uthyrning av filmer och tv-program i YouTube-appen för Android faktureras via Google Play. Detta påverkar inte priset eller kostnaden, bara varifrån köpet faktureras. På pay.google.com kan du se de senaste debiteringarna och kontrollera hur du faktureras. Om du vill begära en återbetalning för ett köp på Google Play följer du anvisningarna här.

På YouTube kan du förbeställa utvalda filmer och få dem levererade till ditt konto när de blir tillgängliga.

Förbeställ en film

Förbeställning är för närvarande inte tillgänglig på iOS-enheter.

Annullera en förbeställning

Annullering av förbeställning stöds inte i iOS-appen.

Obs! Förbeställningar stöds inte på smart-tv ännu.