Förbeställ filmer på YouTube

Obs! Köp och uthyrning av filmer och tv-program i YouTube-appen för Android faktureras via Google Play. Detta påverkar inte priset eller kostnaden, bara varifrån köpet faktureras. På pay.google.com kan du se de senaste debiteringarna och kontrollera hur du faktureras. Om du vill begära en återbetalning för ett köp på Google Play följer du anvisningarna här.

På YouTube kan du förbeställa utvalda filmer och få dem levererade till ditt konto när de blir tillgängliga.

Förbeställ en film

När en film kan förbeställas på YouTube visas en förbeställningsknapp på filmens visningssida. Du betalar ingen avgift för förbeställningen förrän filmen är tillgänglig för visning.

1. Öppna YouTube på datorn.
  2. Sök efter produkten som du vill förbeställa.
  3. Välj Förbeställ.
  4. Slutför beställningen.

Du får ett e-postmeddelande när vi har behandlat förbeställningen och filmen är tillgänglig.

Förbeställningen annulleras om betalningen avvisas. Du kan förbeställa igen när du uppdaterar dina betalningsuppgifter på ditt Google-konto.

Annullera en förbeställning

Du kan annullera en förbeställning du inte vill ha så länge den inte har levererats än.

1. Öppna Köp och medlemskap på datorn.
  2. Leta reda på förbeställningen du vill annullera.
  3. Välj menyn med tre punkter > Annullera förbeställning.

När du har annullerat beställningen får du en bekräftelse via e-post.

Obs! Förbeställningar stöds inte på smart-tv ännu.