Förbeställ filmer på YouTube

På YouTube kan du förbeställa utvalda filmer och få dem levererade till ditt konto när de blir tillgängliga.

Förbeställ en film

När en film kan förbeställas på YouTube visas en förbeställningsknapp på filmens visningssida. Du betalar ingen avgift för förbeställningen förrän filmen är tillgänglig för visning.

1. Öppna YouTube på datorn
  2. Sök efter produkten som du vill förbeställa.
  3. Välj Förbeställ.
  4. Slutför beställningen.

Du får ett e-postmeddelande när vi har behandlat förbeställningen och filmen är tillgänglig.

Förbeställningen annulleras om betalningen avvisas. Du kan förbeställa igen när du uppdaterar dina betalningsuppgifter på ditt Google-konto.

Annullera en förbeställning

Om du inte längre vill köpa en förbeställd film och den ännu inte har blivit tillgänglig för dig kan du annullera förbeställningen.

1. Öppna sidan Köp på datorn.
  2. Leta reda på förbeställningen du vill annullera.
  3. Välj Annullera förbeställning.

När du har annullerat beställningen får du en bekräftelse via e-post.

Obs! Förbeställningar stöds inte på smart-tv ännu.