Forhåndsbestilling av filmer på YouTube

Merk: Noen filmer og TV-programmer som kjøpes eller leies i YouTube-appen for Android, faktureres via Google Play. Dette påvirker ikke priser eller kostnader – bare hvor fakturaen kommer fra. Du kan gå til pay.google.com for å se nylige belastninger og sjekke hvordan du blir fakturert. For å be om refusjon for et Google Play-kjøp følger du denne fremgangsmåten.

Du kan forhåndsbestille utvalgte filmer på YouTube og få tilgang til dem i kontoen din så snart de er tilgjengelige.

Forhåndsbestilling av filmer

Når en vare kan forhåndsbestilles på YouTube, vises det en forhåndsbestillingsknapp på den aktuelle videosiden. Du belastes ikke for forhåndsbestillinger før varen er tilgjengelig for avspilling.

1. Åpne YouTube på en datamaskin.
  2. Søk etter varen du vil forhåndsbestille.
  3. Velg Forhåndsbestill.
  4. Fullfør bestillingen din.

Vi sender deg en e-post når forhåndsbestillingen din er lagt inn, og når varen er tilgjengelig.

Forhåndsbestillinger kan bli kansellert hvis betalingen din blir avvist. Du kan legge inn en ny forhåndsbestilling når du har oppdatert betalingsopplysningene i Google-kontoen din.

Kansellering av forhåndsbestillinger

Du kan kansellere forhåndsbestilte varer du ikke vil ha, så fremt de ikke er levert ennå.

1. Gå til Kjøp og medlemskap på en datamaskin.
  2. Finn forhåndsbestillingen du vil kansellere.
  3. Velg menyen med tre prikker > Kanseller forhåndsbestillingen.

Du mottar en bekreftelse på e-post når bestillingen er kansellert.

Merk: Det er foreløpig ikke mulig å forhåndsbestille via smart-TV-er.