Forhåndsbestill filmer på YouTube

Du kan forhåndsbestille utvalgte filmer på YouTube og få dem levert til kontoen din så snart de er tilgjengelige. Du kan forhåndsbestille i YouTube-mobilappen eller på YouTube.com via en nettleser. Merk: Dette er foreløpig ikke tilgjengelig på iOS-enheter.

Forhåndsbestill en film

Når en vare kan forhåndsbestilles på YouTube, vises det en forhåndsbestillingsknapp på videosiden. Du belastes ikke for forhåndsbestillinger før varen er tilgjengelig for avspilling.

1. Åpne YouTube-appen, eller gå til YouTube på en datamaskin.
  2. Søk etter varen du vil forhåndsbestille.
  3. Velg Forhåndsbestill.
  4. Fullfør bestillingen din.

Vi sender deg en e-post når forhåndsbestillingen din er lagt inn, og når varen er tilgjengelig.

Kanseller en forhåndsbestilling

Hvis du ikke lenger ønsker å kjøpe en film du har forhåndsbestilt, og den ikke er levert ennå, kan du kansellere forhåndsbestillingen.

Merk: Du kan bare kansellere forhåndsbestillinger på en datamaskin. Kansellering i mobilappen støttes ikke.

1. Gå til Kjøp-siden din på en datamaskin.
  2. Finn forhåndsbestillingen du vil kansellere.
  3. Velg Kanseller forhåndsbestillingen.

Du får en e-postmelding når bestillingen din er kansellert.

Endret lanseringsdato

Hvis lanseringsdatoen til en vare endres, sender vi deg en e-post. Du kommer fortsatt til å motta forhåndsbestillingen din, og du får tilgang til varen i appen din på den nye lanseringsdatoen.

Hvorfor er forhåndsbestillingen min kansellert?

Forhåndsbestillinger kan bli kansellert hvis betalingsmåten din blir avvist. Du kan legge inn en ny forhåndsbestilling når du har oppdatert betalingsopplysningene i Google-kontoen din.