Forhåndsbestilling av filmer på YouTube

Merk: Noen filmer og TV-programmer som kjøpes eller leies i YouTube-appen for Android, faktureres via Google Play. Dette påvirker ikke priser eller kostnader – bare hvor fakturaen kommer fra. Du kan gå til pay.google.com for å se nylige belastninger og sjekke hvordan du blir fakturert. For å be om refusjon for et Google Play-kjøp følger du denne fremgangsmåten.

Du kan forhåndsbestille utvalgte filmer på YouTube og få tilgang til dem i kontoen din så snart de er tilgjengelige.

Forhåndsbestilling av filmer

Det er foreløpig ikke mulig å forhåndsbestille varer på Android-enheter.

Kansellering av forhåndsbestillinger

Det er ikke mulig å kansellere forhåndsbestillinger i Android-appen.

Du kan forhåndsbestille filmer og kansellere forhåndsbestillinger på youtube.com via en datamaskin. Finn ut mer her.

Merk: Det er foreløpig ikke mulig å forhåndsbestille via smart-TV-er.