Forhåndsbestilling av filmer på YouTube

Du kan forhåndsbestille utvalgte filmer på YouTube og få tilgang til dem i kontoen din så snart de er tilgjengelige.

Forhåndsbestilling av filmer

Når en vare kan forhåndsbestilles på YouTube, vises det en forhåndsbestillingsknapp på den aktuelle videosiden. Du belastes ikke for forhåndsbestillinger før varen er tilgjengelig for avspilling.

1. Åpne YouTube på en datamaskin.
  2. Søk etter varen du vil forhåndsbestille.
  3. Velg Forhåndsbestill.
  4. Fullfør bestillingen din.

Vi sender deg en e-post når forhåndsbestillingen din er lagt inn, og når varen er tilgjengelig.

Forhåndsbestillinger kan bli kansellert hvis betalingen din blir avvist. Du kan legge inn en ny forhåndsbestilling når du har oppdatert betalingsopplysningene i Google-kontoen din.

Kansellering av forhåndsbestillinger

Hvis du ikke lenger ønsker å kjøpe en film du har forhåndsbestilt, og den ikke er gjort tilgjengelig for deg ennå, kan du kansellere forhåndsbestillingen.

1. Gå til Kjøp-siden på en datamaskinen.
  2. Finn forhåndsbestillingen du vil kansellere.
  3. Velg «Kanseller forhåndsbestillingen».

Du mottar en bekreftelse per e-post når bestillingen er kansellert.

Merk: Det er foreløpig ikke mulig å forhåndsbestille via smart-TV-er.