Films reserveren op YouTube

Je kunt op YouTube bepaalde films reserveren zodat ze direct aan je account worden toegevoegd zodra ze beschikbaar zijn.

Een film reserveren

Als je een film op YouTube kunt reserveren, zie je de knop 'Reserveren' op de weergavepagina. Je hoeft pas te betalen voor een reservering op het moment dat de film beschikbaar is om te kijken.

1. Open YouTube op je computer
  2. Zoek de film die je wilt reserveren.
  3. Selecteer 'Reserveren'.
  4. Voltooi de bestelling.

We sturen je een e-mail om je reservering te bevestigen en ook zodra de film beschikbaar is.

Een reservering kan worden geannuleerd als je betaling is geweigerd. Je kunt opnieuw reserveren nadat je de betalingsgegevens in je Google-account hebt geüpdatet.

Een reservering annuleren

Als je een gereserveerde film niet meer wilt kopen, kun je de reservering annuleren zolang je nog geen toegang hebt tot de film.

1. Ga naar de pagina 'Aankopen' op je computer.
  2. Zoek de reservering die je wilt annuleren.
  3. Selecteer 'Reservering annuleren'.

Nadat je de reservering hebt geannuleerd, krijg je een e-mail om de annulering te bevestigen.

Opmerking: Reserveringen worden nog niet ondersteund op smart-tv's.