Films reserveren op YouTube

Opmerking: Sommige films en tv-programma's die je in de YouTube-app voor Android koopt of huurt, worden gefactureerd via Google Play. Dit heeft geen invloed op de prijzen of kosten, maar alleen op waar de aankoop wordt gefactureerd. Op pay.google.com kun je recente afschrijvingen en de factureringsmethode bekijken. Volg deze stappen om een terugbetaling aan te vragen voor een Google Play-aankoop.

Je kunt op YouTube bepaalde films reserveren zodat ze direct aan je account worden toegevoegd zodra ze beschikbaar zijn.

Een film reserveren

Als je een film op YouTube kunt reserveren, zie je de knop 'Reserveren' op de weergavepagina. Je hoeft pas te betalen voor een reservering op het moment dat de film beschikbaar is om te kijken.

1. Open YouTube op je computer.
  2. Zoek de film die je wilt reserveren.
  3. Selecteer 'Reserveren'.
  4. Voltooi de bestelling.

We sturen je een e-mail om je reservering te bevestigen en ook zodra de film beschikbaar is.

Een reservering kan worden geannuleerd als je betaling is geweigerd. Je kunt opnieuw reserveren nadat je de betalingsgegevens in je Google-account hebt geüpdatet.

Een reservering annuleren

Je kunt een reservering annuleren zolang je deze nog niet hebt ontvangen.

1. Ga op je computer naar Aankopen en lidmaatschappen.
  2. Zoek de reservering die je wilt annuleren.
  3. Selecteer het menu met 3 stippen > Reservering annuleren.

Nadat je de reservering hebt geannuleerd, krijg je een e-mail om de annulering te bevestigen.

Opmerking: Reserveringen worden nog niet ondersteund op smart-tv's.