Elokuvien tilaaminen ennakkoon YouTubessa

Huom. YouTuben Android-sovelluksella ostetut tai vuokratut elokuvat ja TV-ohjelmat laskutetaan Google Playn kautta. Tämä ei vaikuta hintaan, vain laskutustapaan. Osoitteesta pay.google.com voit katsoa viimeaikaiset veloitukset ja tarkistaa, miten sinua laskutetaan. Jos haluat pyytää hyvitystä Google Play ‑ostoksesta, seuraa näitä ohjeita.

Voit tilata tiettyjä elokuvia ennakkoon YouTubessa, jolloin ne toimitetaan tilillesi heti julkaisun jälkeen.

Elokuvan ennakkotilaaminen

Ennakkotilaaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista Android-laitteilla.

Ennakkotilauksen peruminen

Android-sovelluksen ennakkotilausta ei voi perua.

Tietokoneella elokuvan tilaaminen ennakkoon tai ennakkotilauksen peruminen onnistuu osoitteessa youtube.com. Lue lisää täältä.

Huom. Älytelevisiot eivät vielä tue ennakkotilausta.