Elokuvien tilaaminen ennakkoon YouTubessa

Voit tilata tiettyjä elokuvia ennakkoon YouTubessa, jolloin ne toimitetaan tilillesi heti, kun ne tulevat saataville.

Elokuvan ennakkotilaaminen

Kun elokuva on tilattavissa ennakkoon YouTubesta, sen katselusivulla näytetään ennakkotilauspainike. Ennakkotilauksista ei veloiteta käyttäjää, ennen kuin sisältö on katseltavissa.

1. Avaa YouTube tietokoneellasi.
  2. Hae elokuva, jonka haluat tilata ennakkoon.
  3. Valitse Ennakkotilaa.
  4. Viimeistele tilaus.

Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun ennakkotilaus on rekisteröity ja kun sisältö on saatavana.

Ennakkotilaus voidaan peruuttaa, jos maksusi hylätään. Voit tehdä ennakkotilauksen uudelleen, kun olet päivittänyt Google-tilisi maksutietosi.

Ennakkotilauksen peruuttaminen

Jos et haluakaan ostaa ennakkoon tilaamaasi elokuvaa, etkä ole saanut sitä vielä käyttöösi, voit perua ennakkotilauksen.

1. Mene Ostokset-sivulle tietokoneella.
  2. Etsi ennakkotilaus, jonka haluat perua.
  3. Valitse Peruuta ennakkotilaus.

Kun olet peruuttanut tilauksen, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Huom. Älytelevisiot eivät vielä tue ennakkotilausta.