Elokuvien tilaaminen ennakkoon YouTubessa

Voit tilata tiettyjä elokuvia ennakkoon YouTubessa, jolloin ne toimitetaan tilillesi heti, kun ne tulevat saataville. Ennakkotilauksia voi tehdä selaimen kautta YouTube.com-sivulla ja YouTube-mobiilisovelluksella. Huom. Tämä ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä iOS-laitteilla.

Elokuvan ennakkotilaaminen

Kun kohde on ennakkotilattavissa YouTubessa, sen katselusivulla näytetään ennakkotilauspainike. Ennakkotilauksista ei veloiteta käyttäjää, ennen kuin sisältö on katseltavissa.

1. Avaa YouTube tietokoneella tai käynnistä YouTube-sovellus.
  2. Hae kohdetta, jonka haluat tilata ennakkoon.
  3. Valitse Ennakkotilaa.
  4. Viimeistele tilaus.

Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun ennakkotilaus on rekisteröity ja kun sisältö on saatavana.

Ennakkotilauksen peruuttaminen

Jos et haluakaan ostaa ennakkoon tilaamaasi elokuvaa, eikä sitä ole vielä toimitettu, voit perua ennakkotilauksen.

Huom. Ennakkotilauksen voi peruuttaa vain tietokoneversiossa. Peruuttaminen ei onnistu mobiilisovelluksella.

1. Mene Ostokset-sivulle tietokoneella.
  2. Etsi ennakkotilaus, jonka haluat perua.
  3. Valitse Peruuta ennakkotilaus.

Saat sähköpostilla vahvistuksen tilauksen perumisesta.

Muuttuneet julkaisupäivät

Jos kohteen julkaisupäivä muuttuu, lähetämme sinulle sähköpostiviestin. Ennakkotilauksesi pysyy voimassa, ja kohde tulee saataville sovellukseesi sen uutena julkaisupäivänä.

Miksi ennakkotilaukseni peruttiin?

Ennakkotilaus voidaan peruuttaa, jos maksusi hylätään. Päivitä Google-tilisi maksutiedot ja tee ennakkotilaus uudelleen.