Forudbestil film på YouTube

På YouTube kan du forudbestille film og få dem leveret til din konto, så snart de er tilgængelige. Forudbestilling er tilgængelig på YouTube.com via en webbrowser eller i YouTube-mobilappen. Bemærk! Dette er i øjeblikket ikke muligt på iOS-enheder.

Forudbestilling af en film

Når en film kan forudbestilles på YouTube, vises der en forudbestillingsknap på dens visningsside. Du vil ikke blive debiteret for forudbestillinger, før filmen er tilgængelig til afspilning.

1. Åbn YouTube på din computer eller YouTube-appen.
  2. Søg efter den vare, du vil forudbestille.
  3. Vælg Forudbestil.
  4. Gennemfør din bestilling.

Vi sender dig en e-mail, når du har gennemført din forudbestilling, og når filmen er tilgængelig.

Annuller en forudbestilling

Hvis du ikke længere ønsker at købe en forudbestilt film, og den endnu ikke er blevet leveret, kan du annullere forudbestillingen.

Bemærk! Forudbestilte køb kan kun annulleres på en computer. Annullering i mobilapp understøttes ikke.

1. Gå til siden Køb på din computer.
  2. Find den forudbestilling, du vil annullere.
  3. Vælg Annuller forudbestilling.

Du vil modtage en bekræftelse på e-mail, når din ordre er blevet annulleret.

Ændrede udgivelsesdatoer

Hvis udgivelsesdatoen for en film ændres, sender vi dig en e-mail. Din forudbestilling er stadig aktiv, og filmen vil være tilgængelig i din app på den nye udgivelsesdato.

Hvorfor er min forudbestilling blevet annulleret?

En forudbestilling kan blive annulleret, hvis din betaling afvises. Du kan foretage forudbestillingen igen, når du har opdateret dine betalingsoplysninger på din Google-konto.