Forudbestil film på YouTube

Du kan forudbestille udvalgte film på YouTube og få dem leveret til din konto, så snart de er tilgængelige.

Forudbestilling af en film

Når en film kan forudbestilles på YouTube, vises der en forudbestillingsknap på dens afspilningsside. Du vil ikke blive debiteret for forudbestillinger, før filmen er tilgængelig til afspilning.

1. Åbn YouTube på din computer
  2. Søg efter den film, du vil forudbestille.
  3. Vælg Forudbestil.
  4. Gennemfør din bestilling.

Vi sender dig en mail, når du har gennemført din forudbestilling, og når filmen er tilgængelig.

En forudbestilling kan blive annulleret, hvis din betaling afvises. Du kan foretage forudbestillingen igen, når du har opdateret dine betalingsoplysninger på din Google-konto.

Annuller en forudbestilling

Hvis du ikke længere vil købe en forudbestilt film, og den endnu ikke er blevet gjort tilgængelig for dig, kan du annullere forudbestillingen.

1. Gå til siden Køb på din computer.
  2. Find den forudbestilling, du vil annullere.
  3. Vælg Annuller forudbestilling.

Du får besked om annulleringen via mail, når du har annulleret din ordre.

Bemærk! Forudbestilling er endnu ikke understøttet på smart-tv'er.