Forudbestil film på YouTube

Bemærk! Nogle køb og udlejninger af film og tv-serier i YouTube-appen til Android faktureres via Google Play. Dette påvirker ikke prissætning eller omkostninger, men kun hvorfra købet faktureres. Du kan gå til pay.google.com for at se de seneste debiteringer og tjekke, hvordan du bliver faktureret. Hvis du vil anmode om en refusion for et Google Play-køb, skal du følge vejledningen her.

Du kan forudbestille udvalgte film på YouTube og få dem leveret til din konto, så snart de er tilgængelige.

Forudbestilling af en film

Forudbestilling er i øjeblikket ikke tilgængelig på iOS-enheder.

Annuller en forudbestilling

Annullering af forudbestillinger i iOS-apps er ikke understøttet.

Bemærk! Forudbestilling er endnu ikke understøttet på smart-tv'er.