Reservar pel·lícules a YouTube

Nota: algunes pel·lícules i programes de televisió que s'hagin comprat i llogat a l'aplicació YouTube per a Android es facturaran a través de Google Play. Això no afectarà el preu ni el cost, només el canal pel qual es factura la compra. Pots visitar pay.google.com per veure els càrrecs recents i consultar el teu mètode de facturació. Per sol·licitar el reembossament d'una compra de Google Play, segueix els passos que s'indiquen aquí.

A YouTube, pots reservar algunes pel·lícules i rebre-les al teu compte tan bon punt estiguin disponibles.

Reservar una pel·lícula

Actualment, les reserves no estan disponibles en dispositius iOS.

Cancel·lar una reserva

No s'admeten cancel·lacions de reserves a l'aplicació d'iOS.

Nota: les reserves encara no s'admeten als televisors intel·ligents.