Reservar pel·lícules a YouTube

A YouTube, pots reservar algunes pel·lícules i rebre-les al teu compte tan bon punt estiguin disponibles.

Reservar una pel·lícula

Quan un article es pot reservar a YouTube, es mostra el botó Reserva a la pàgina de visualització. No se't cobrarà res per fer una reserva fins que no puguis veure l'article.

1. A l'ordinador, obre YouTube.
  2. Cerca l'article que vols reservar.
  3. Selecciona Reserva.
  4. Completa la teva comanda.

T'enviarem un correu electrònic quan hagis fet la teva reserva i quan l'article estigui disponible.

La reserva es pot cancel·lar si se'n rebutja el pagament. Pots tornar a fer la reserva un cop hagis actualitzat les dades de pagament al teu Compte de Google.

Cancel·lar una reserva

Si ja no vols comprar una pel·lícula que has reservat i que encara no tens disponible, pots cancel·lar la reserva.

1. A l'ordinador, ves a la pàgina Compres
  2. Localitza la reserva que vols cancel·lar.
  3. Selecciona Cancel·la la reserva.

Rebràs un correu electrònic de cancel·lació un cop s'hagi cancel·lat la teva comanda.

Nota: les reserves encara no s'admeten als televisors intel·ligents.